Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért folyamodok ennyi alja nőkhöz?
Randirulett:
regelsz --> kapsz randipárt emelt dijas sms ellenében --> 5 nap mulva kaptam --> megláttam a moricon --> okádás
szal gondoltam, hogy épeszü nő nincsen rászorulva erre a dologra, hogy pénzért randizzon random emberekkel.
De kérdem én: most akkor én is annyit érek, mint az a csunya lány, aki képes volt randiért fizetni?
Én szép lányokkal randizok, kavarok. Mondjuk megdugtam egy dögös, szolis, magas, szöke lányt, aztán most meg ilyen alja nökre fanyalodom?
Kilátástalan vagyok, mert nincs szexuális életem, aztán valojában csak elba szom a lehetöségeimet. Most hétfön találkozom egy lánnyal, aki csinos és közben meg ugy gondolkodom, hogy esélytelen vagyok a nöknél.
hát ezt te csinálod, most miért itt kérdezed, te döntöd el ...
értelmetlen egy kérdés
25 l
akkor miért nem folytattad a dögös szőkével?
lehet inkább te nem feleltél meg neki:)
ha szép lányokkal randizol..akkor mi a kérdés?
na most szerinted olyna lánnyal jo lenne nekem, aki macskasza ros romos házban lakik, gettó albérlöi vannak, szórja a pénzt (elmondása szerint 50-60ezer/honap hülyeségekre)? Ha látnál engem akkor még tán abban is kételkednél, hogy valaha növel voltam. A lány meg olyat tippelt, hogy biztos voltam már vagy 10 lánnyal. Ezt szürte le a viselkedésemböl.
A randirulett meg egyazegybe a kétségbeesett ember reménykedése. HÁÁÁÁÁÁTHa egy szép csaj jön randira. Persze mint tudjuk a szép nöknek nem lesz szüksége ilyesmire amig világ a világ ez igy marad.
Tráskeresöröl se tudok összeszedni különben senkit.
Akkor hogy tudtál megdugni "dögös, szolis, magas, szöke lányt"?
Azok más kategóriájú pasikat keresnek:)
Én utálom a társkeresőket, meg hasonló baromságokat...
Meg ha rágörcsölsz és kényszeresen keresed, akkor nem sikerül, tudod milyen az élet
ugy tudtam megdugni, hogy meredek modon határozott voltam. Diszkóban szedtem fel, odamentem, el akart küldeni, mint a többi fa szit, nem vettem fel a kifogásait, kavartunk. Mentek haza, mondom "bocs, hogy ma nem dugtalak meg". Igazábol hazamehettem volna vele, csak ahhoz nem voltam elég bátor. Akkor este 4 növel smároltam. Ő volt a 3adik.
Aztán pár nappal késöbb rögtönöztünk egy randit, itt kötöttünk ki nálam.
Amig nem csajoztam addig évekig nem beszéltem nökkel. Nem voltak környezetemben nök. Nehéz, fius iskola.
Most meg abszolut nincsenek haverjaim. Idegen nökkel ismerkedem. Muszáj csinálnom, mert magátol nem jön semmi. Sőt most perpill teljesen leépültem. Nem smároltam két hete senkivel. Pedig voltam 3x bulizni. Máskor meg 2-3 lány se volt nagy szám. Mondjuk jobb lenne ha eggyel kavarnék, amiböl lenne is valami.
Ez a bajod hogy nem smároltál 2 hete senkivel? Nem attól lesz egy férfi férfi hogy minél több nővel smárol, illetve dug meg..nagyon nem attól...
Na mindegy más a felfogásunk...
Mennyi idős vagy?
23
tisztában vagyok vele, hogy férfiasság nem ilyen tényekböl fakad, hanem konkrétan a belsőből. Van egy haverom, aki talán még csak egy lánnyal volt 23 évesen, de vonzódnak hozzá a nők, mert vonzó a gyerek. Céltudatos, jol néz ki, kb a lányok futnak utána.
Nekem sajnos kellettek ezek a pozitiv élemények, elfogadások, hogy fel tudjak belöle épiteni valamiféle önbizalmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!