Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért folyamodok ennyi alja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért folyamodok ennyi alja nőkhöz?

Figyelt kérdés

Randirulett:

regelsz --> kapsz randipárt emelt dijas sms ellenében --> 5 nap mulva kaptam --> megláttam a moricon --> okádás

szal gondoltam, hogy épeszü nő nincsen rászorulva erre a dologra, hogy pénzért randizzon random emberekkel.

De kérdem én: most akkor én is annyit érek, mint az a csunya lány, aki képes volt randiért fizetni?

Én szép lányokkal randizok, kavarok. Mondjuk megdugtam egy dögös, szolis, magas, szöke lányt, aztán most meg ilyen alja nökre fanyalodom?

Kilátástalan vagyok, mert nincs szexuális életem, aztán valojában csak elba szom a lehetöségeimet. Most hétfön találkozom egy lánnyal, aki csinos és közben meg ugy gondolkodom, hogy esélytelen vagyok a nöknél.

2012. jún. 9. 22:02
1 2
 11/14 anonim válasza:
Onkritika, onuralom, -es onbizalomhiany.
2012. jún. 9. 23:51
 12/14 A kérdező kommentje:
probálnád illeszteni a jelen problémához ezeket a sablon szólásokat?
2012. jún. 9. 23:54
 13/14 anonim ***** válasza:

Előbb utóbb bizti sikerül!!! Csak olyan nehéz megfelelő partnert találni, tudom, aki intellektuálisan megfelel, külsőre is..és ő is úgy rezdül rád mint te rá!!Ja és egyenes is, nem sunyit!!

Sajna bonyolult

2012. jún. 10. 00:20
 14/14 anonim ***** válasza:
kapd össze magad, ne arra hajtsál, hogy minél több nőt szerezz meg magadnak. Keress egy hobbit magadnak, ami nem a piálás, és nem a disco, és nem a buli. Keress valami felnőtt férfihoz valót. Sportolj, és a jellemeden sem ártana változtatni. Akkor lesz barátnőd, és nem csak k*rvákkal találkozol... Ha meg nem gondolod magad egy Don Juannak, akkor ne Natalie Portmaneket keress.
2012. jún. 13. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!