Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ilyen söpredék, alja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen söpredék, alja nép emberekkel barátkozik?

Figyelt kérdés
Még csak pár hete járok a barátnőmmel, csak most kezdem megismerni, de sajnos egy dolog máris nagyon zavar, féltem őt, hogy esetleg bele viszik valami rosszba. (gondolok itt drogra, szexre, stb...) A barátai (fiúk és lányok egyaránt). A barátnőm gimnazista, de a barátai nagy része szakiskolákból való és a stílusuk hagy némi kívánnivalót maga után (és akkor a bőrszínt még meg sem említettem...). Engem sajnos rettentően irritálnak ezek az alpári, senkiházi "emberek" és lehet, hogy most meg leszek kövezve, de én mélységesen lenézem az ilyeneket. A barátnőm nem közéjük való, nem értem, hogy tud ilyen korcsokkal barátkozni... Ezt a témát még nem hoztam fel neki, de hamarosan sor fog kerülni rá, amiből könnyen szakítás lehet, bár ha egy kicsit is fontos vagyok neki, akkor talán meghozza értem azt az áldozatot, hogy megszakítja a kapcsolatot velük.
2011. ápr. 12. 22:22
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Vagy lát bennük valamit, amit te nem, vagy te képzelsz a barátnődbe olyasmit, ami nincs is ott.
2011. ápr. 12. 22:27
 2/17 anonim ***** válasza:
47%
Először is milyen jogon nevezel valakit söpredéknek? alja népnek? másodszor aki normális azt ugysem lehet belevinni semmibe... ha meg hajlamos rá haverok nélkül is előbb utóbb kipróbál valami drogot... a szex meg nemtudom miért tartozik nálad a rossz dolgok közé... abba inkább neked kéne belevinni! a bőrszín témáról a 21.századba ideje lenne leszállni... stílus tekintetében nekem a műmájer nyálgépektől fordul fel a gyomrom! csaj helyében egyértelmű hogy a spanokat választanám nem egy ilyen pökhendi beképzelt " embert " !
2011. ápr. 12. 22:28
 3/17 A kérdező kommentje:
Ne viccelj, mit láthat bennük egy értelmes, okos lány? Mi a gimiben lenéztük, elítéltük az ilyen senkiket, nem még barátkoztunk velük.
2011. ápr. 12. 22:29
 4/17 anonim ***** válasza:
49%
Talán éppen ez az. Van olyan okos, hogy kinőjön az ilyen sznobériából...
2011. ápr. 12. 22:30
 5/17 anonim ***** válasza:
87%

"a bőrszín témáról a 21.századba ideje lenne leszállni..."

Éppen,hogy most kellene ráállni! Mert ami manapság megy, tűrhetetlen..de ez nem ide tartozik végül is.

Kérdező: a barátnőd ha valóban okos,nem hagyja magát, és idővel rájön,hogy ő nem való közéjük. Kinövi azt a bandát,és normálisabb barátokat keres.

2011. ápr. 12. 22:34
 6/17 A kérdező kommentje:
Nem is kellene keresnie, mert az én baráti köröm normális emberekből áll, nem olyanokból, mint az övé. Egyszerűen nem hiszem el, hogy jól érzi magát ezek között.
2011. ápr. 12. 22:37
 7/17 anonim ***** válasza:

Tényleg azért erről le lehet szállni, hogy egy szakiskolában csak cigányok meg söpredék emberek vannak.

Én rengetegszer kaptam meg hogy én szakközépből jöttem és hülyébb vagyok az egyetemen mint egy gimis..

Sok olyan embert is ismerek akik többre vihetnék de nincs kedvük tanulni így szakiskolába járnak.

A cigányokkal meg igen baj van(nem mindegyikkel), de ha a csajod értelmes és ők meg a barátai akkor őt nem fogják csesztetni.

Te meg tényleg gondolkozz el magadon, hogy nem minden fehér és fekete

2011. ápr. 12. 22:37
 8/17 anonim ***** válasza:
Szerintem nem a szakisokról van ilyen véleménye,hanem a csaj osztálytársairól..nem ugyanaz.
2011. ápr. 12. 22:39
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem védeni akarom a srácot, mert amilyen stílusban ír, az kicsit durva, de nálunk borsodban, van olyan szakmunkásképző ahová napi rendszerességgel ki kell hívni a rendőrséget, pont az ilyen "okos", "intelligens", "ok nélkül lenézett", "kirekesztett", kisebbségi emberek miatt, akiktől félti a barátnőjét.
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
És még annyi, hogy ha nem kényszerítik rá, hogy találkozzon velük akkor tényleg el kéne gondolkoznod, ha te és a te barátaid normálisak és az ő barátai nem miért inkább őket választja és nem a te normális csoportodat.....
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!