Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ilyen söpredék, alja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen söpredék, alja nép emberekkel barátkozik?

Figyelt kérdés
Még csak pár hete járok a barátnőmmel, csak most kezdem megismerni, de sajnos egy dolog máris nagyon zavar, féltem őt, hogy esetleg bele viszik valami rosszba. (gondolok itt drogra, szexre, stb...) A barátai (fiúk és lányok egyaránt). A barátnőm gimnazista, de a barátai nagy része szakiskolákból való és a stílusuk hagy némi kívánnivalót maga után (és akkor a bőrszínt még meg sem említettem...). Engem sajnos rettentően irritálnak ezek az alpári, senkiházi "emberek" és lehet, hogy most meg leszek kövezve, de én mélységesen lenézem az ilyeneket. A barátnőm nem közéjük való, nem értem, hogy tud ilyen korcsokkal barátkozni... Ezt a témát még nem hoztam fel neki, de hamarosan sor fog kerülni rá, amiből könnyen szakítás lehet, bár ha egy kicsit is fontos vagyok neki, akkor talán meghozza értem azt az áldozatot, hogy megszakítja a kapcsolatot velük.
2011. ápr. 12. 22:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Hozzáteszem nem csak a kisebbség balhézik. A fehér szakmunkás tanuló se jobb. Tisztelet annak a kevés kivételnek.
2011. ápr. 12. 22:40
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
mindenki olyan emberekkel veszi körül magát, mint saját maga. ha ilyen alakokkal haverkodik akkor valószínű ő pont olyan vagy olyan szeretne lenni. szerintem hagyd a pi,csába a csajt, a számonkérés nem hinném hogy sokat segítene... senki sem szereti ha számonkérik rajta, hogy kivel barátkozik
2011. ápr. 12. 22:46
 13/17 Tótalaki Ottó ***** válasza:
100%

Ismered a mondást? Madarat tolláról, embert barátjáról.

Ő ilyenekkel érzi jól magát. Lehet nem vagytok egymáshoz valók.

2011. ápr. 12. 22:48
 14/17 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, teljesen egyet értek veled, mármint engem is zavarna ez. De az az igazság, ebből nagy valószínűséggel az kerekedik ki, hogy te fogod otthagyni. Miért? Egyszerű... ő úgysem fogja pár hét járás után megszakítani ezeket a "barátságai", és neked nem kötelező arra várnod, hogy vajon rájön-e, milyen gáz emberekkel veszi körül magát. Nekem egyik legjobb barátnőm kb. másfél éve egy ilyen jellegű kisebbségi/elcigányosodd magyar társasághoz csatlakozott, és olyan stílust vett fel, hogy felfordul a gyomrom, ha beszélünk. Ez nem sznobság mellesleg, bocs, hogy nehezen viselem el, ha valaki nő létére verekszik és mocskos a szája. És ezek csak úgymond külsőségek, az ügyei dolgai pff... szóval szerintem jobb ha továbblépsz, mert téged ez úgyis zavarni fog. Felhozhatod neki a témát, de 90% hogy téged fog elküldeni, aztán még lehet meg is veret a brazil barátaival, hogy hogy merészelsz rossz szót szólni rájuk XD 20/L
2011. ápr. 13. 10:22
 15/17 A kérdező kommentje:
Nem akarok vele szakítani, mert szeretem őt. Az lenne a megoldás, ha nem haverkodna csótányokkal.
2011. ápr. 13. 14:32
 16/17 anonim ***** válasza:
Ő is ugyanilyen joggal elvárhatja, hogy mindenestől elfogadd.
2011. ápr. 13. 14:33
 17/17 anonim ***** válasza:
Olyan mesterien váltogatod a szebbnél szebb jelzőket h az vmi hihetetlen...ez már művészet...szakadtam :P xD
2011. ápr. 14. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!