Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Internetes ismerkedés buktatój...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Internetes ismerkedés buktatóját tapasztaltam meg?

Figyelt kérdés
Megismertem egy kérdés alatt egy lányt, beszélgettünk napokat és aztán randizni hívtam. Vagyis inkább kávézni de ő randinak vette. Nem is foglalkoztam vele hogy minek hívja ezt véletlenül sem. Azt írta magáról hogy szép meg átlagos kinézetű. Sok barátja volt. Mikor viszont valóságban megérkezett....hát....kiderült hogy hazudott. Nem átlagos de még nem is szép volt. Ő azzal mentegetőzött egyből hogy "most akkor már nem is akarsz találkozni velem?" és sajnáltatta magát. Én meg mondtam neki hogy nem az zavar ahogy kinéz, hanem az hogy hazudott. És felálltam és otthagytam. Szerintem nem voltam bunkó.
2016. ápr. 19. 14:24
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%

Kép nem volt fent róla? Nem is kértél tőle?

Igazából az emberek nagy százaléka hazudik magáról az ilyen oldalakon...

2016. ápr. 19. 14:26
 2/26 A kérdező kommentje:
Mással is volt már hasonló?
2016. ápr. 19. 14:26
 3/26 Blade Bone ***** válasza:
88%
De az voltál...
2016. ápr. 19. 14:27
 4/26 A kérdező kommentje:
#1: Itt beszélgettünk üzenetben, nem kértem képet és igazából nem is érdekelt. A csalódás az volt hogy hazudott. Azért is hagytam ott.
 5/26 A kérdező kommentje:
#3: Miért is?
 6/26 anonim ***** válasza:
95%

Az első kérdésem: Miért nem kértél tőle képet, mielőtt elhívtad volna randira, vagyis kávéra?

A másik dolog: A szépség relatív! Lehetséges, h neked nem volt az eseted. De bármennyire is "hazudott", bunkó dolog volt őt otthagynod!

2016. ápr. 19. 14:28
 7/26 A kérdező kommentje:

#6: Ne kértem mert mint leírtam NEM ÉRDEKELT HOGY NÉZ KI!

Szerinted szép egy kb 140 kg-os lány akinek a haja zsíros volt és még a körme is piszkos. Bocs de szerintem nem szép. Szerinted lehet szép de szerintem nem. Szóval nagyon hazudott...

2016. ápr. 19. 14:30
 8/26 anonim ***** válasza:
98%
Még hozzá tenném, h ha nem az zavart volna, h nem szép, akkor ott maradtál volna és megbeszélted volna vele,h mire is volt jó ez a "hazugság", nem h elhívod, aztán mert nem tetszik neked otthagyod faképnél. Ennél taplóbb dolog nem létezik... Abba meg bele se gondoltál, h ha nem egy párként, de az életben mint jó ismeretség/barátság nyugodtan lehetett volna köztetek?! Valószínű te is hazudtál a lánynak, mert gondolom ha nem szűrte le volna az írásotokból, h jó fej vagy akkor nem ment volna el veled kávéra, de hát tévedett ő is,h normális vagy...
2016. ápr. 19. 14:33
 9/26 anonim ***** válasza:
98%
Ha nem érdekelt hogy néz ki, akkor nem értem a kérdésben, h miért zavart, h nem volt szép! Kérdező, te egyik szavaddal ütöd a másikat...
2016. ápr. 19. 14:34
 10/26 A kérdező kommentje:

#8:"meg bele se gondoltál, h ha nem egy párként, de az életben mint jó ismeretség/barátság nyugodtan lehetett volna köztetek?!"

Bocs de aki hazudik, ferdít, nem mond igazat az nem lehet a barátom. Lehet neked a barátid ilyenek, de én megválogatom a barátim és olyanok akikben megbízom és nem hazudnak.

De persze én vagyok a hibás, sőt én hazudtam neki. Te sem gondolhatod komolyan amiket írsz már....

2016. ápr. 19. 14:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!