Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Internetes ismerkedés buktatój...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Internetes ismerkedés buktatóját tapasztaltam meg?

Figyelt kérdés
Megismertem egy kérdés alatt egy lányt, beszélgettünk napokat és aztán randizni hívtam. Vagyis inkább kávézni de ő randinak vette. Nem is foglalkoztam vele hogy minek hívja ezt véletlenül sem. Azt írta magáról hogy szép meg átlagos kinézetű. Sok barátja volt. Mikor viszont valóságban megérkezett....hát....kiderült hogy hazudott. Nem átlagos de még nem is szép volt. Ő azzal mentegetőzött egyből hogy "most akkor már nem is akarsz találkozni velem?" és sajnáltatta magát. Én meg mondtam neki hogy nem az zavar ahogy kinéz, hanem az hogy hazudott. És felálltam és otthagytam. Szerintem nem voltam bunkó.
2016. ápr. 19. 14:24
1 2 3
 21/26 LazyJones ***** válasza:

"Azért akik így védik, kíváncsi lennék hogyan élnének meg hasonlót..."

Volt ilyen, 3 évig voltunk együtt...

2016. ápr. 19. 15:43
 22/26 anonim ***** válasza:
Ki az a hü.lye, aki úgy megy el egy "randira", hogy egy nyavajás képet sem kér? Utána meg idejön picsogni, hogy így járt. :D
2016. ápr. 19. 16:27
 23/26 anonim ***** válasza:
Sajnállak Rudolf...de tényleg.
2016. ápr. 19. 20:22
 24/26 anonim ***** válasza:

Ha képet kér, akkor lehet, hogy kapott volna egy 5 évvel ezelőtti képet, amelyiken máshogy néz ki. Ez pont olyan, mint a "miért nem kérted el a számát" történet. Ha szívatni akar, akkor nem veszi fel a telefonját, azt kész.

Kérdező én hasonlóan jártam, régi kép volt fenn a nőről. Mikor találkoztunk, volt rajta legalább 30kg súlyfelesleg. Azt pedig nem tudom ki, hogy értelmezi, hogy "ritkán dohányzom", de mikor találkoztunk elszívott egy cigit, majd fél óra múlva megint, a következő adagnál elköszöntem tőle.

Szerintem bunkó voltál, de azért ő se volt semmi.

2016. ápr. 19. 23:10
 25/26 anonim ***** válasza:
24. Jó, te mondhatod, hogy átbas.zták a fejed, de a kérdező nem tudott róla semmit, képet se kért, azt mondta nem érdekli a kinézet, erre odament, és az volt a problémája, hogy nem álmai nője ült ott. :D Azt állította magáról a csaj, hogy szép meg átlagos? Lehet mások ezt mondták neki. Most mondja azt, hogy rusnya vagyok? :D
2016. ápr. 20. 07:29
 26/26 anonim ***** válasza:

Internetes társkeresésnél már az gyanús, ha valaki visszaír :D

2016. ápr. 20. 20:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!