Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Internetes ismerkedés buktatój...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Internetes ismerkedés buktatóját tapasztaltam meg?

Figyelt kérdés
Megismertem egy kérdés alatt egy lányt, beszélgettünk napokat és aztán randizni hívtam. Vagyis inkább kávézni de ő randinak vette. Nem is foglalkoztam vele hogy minek hívja ezt véletlenül sem. Azt írta magáról hogy szép meg átlagos kinézetű. Sok barátja volt. Mikor viszont valóságban megérkezett....hát....kiderült hogy hazudott. Nem átlagos de még nem is szép volt. Ő azzal mentegetőzött egyből hogy "most akkor már nem is akarsz találkozni velem?" és sajnáltatta magát. Én meg mondtam neki hogy nem az zavar ahogy kinéz, hanem az hogy hazudott. És felálltam és otthagytam. Szerintem nem voltam bunkó.
2016. ápr. 19. 14:24
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

#9: "Ha nem érdekelt hogy néz ki, akkor nem értem a kérdésben, h miért zavart, h nem volt szép! Kérdező, te egyik szavaddal ütöd a másikat..."

Mert azt mondta átlagos, szép és sok barátja volt. Ránéztem és egyből rájöttem hazudik. Majd mint már írtam, sajnáltatni kezdte magát hogy elfogadjam. Látom nem megy sok embernek a szövegértelmezés...

2016. ápr. 19. 14:37
 12/26 A kérdező kommentje:
68%-os túlpörögsz, elég már. Értelmezz inkább.
2016. ápr. 19. 14:38
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
En meg ugy jartam hogy itt megbeszeltem az oldalon egy sraccal randit es nem jott el. Egy orat vartam. Na az milyen lehetett? :DD
2016. ápr. 19. 14:46
 14/26 anonim ***** válasza:
95%
Hát valószínűleg örült, hogy találkozhat valakivel. Ha leírja neked, hogy 140 kg (te írtad), akkor nyilván nem hívtad volna el semmire. Nem volt tőle okos lépés, mert így sem járt jobban, de valószínűleg az elkeseredés vitte bele. Ja és igen, bunkó voltál, így nem szabad viselkedni.
2016. ápr. 19. 14:46
 15/26 anonim ***** válasza:
93%
Lehet, hogy ő átlagosnak és szépnek érzi magát. :D Kevés embernek van megfelelő önkritikája.Ennek ellenére én a helyedben megkérdeztem volna, hogy mire volt ez jó neki..és a véleményemet közöltem is volna vele.
2016. ápr. 19. 14:54
 16/26 A kérdező kommentje:
Azért akik így védik, kíváncsi lennék hogyan élnének meg hasonlót...mi lenne a reakciójuk mikor az üzenetben szépnek írja le magát meg csomó dolgot pozitívan jelöl meg aztán egy teljesen más személy jelenne meg a randin....nem kívánom senkinek. De kicsit mégis kívánom....
2016. ápr. 19. 14:57
 17/26 anonim ***** válasza:
91%
Téged ilyen könnyű csőbe húzni? :) meg is érdemled.
2016. ápr. 19. 15:02
 18/26 anonim ***** válasza:
96%

#17 arról még nem hallottál hogy a szépség relatív, és mindenkinek más a szépségideálja. Ami nálad 10 pontos az nálam a 3at se üti meg és fordítva.

Ugyan olyan hazug vagy mint ő. Azt írod nem kértél képet, mert mindegy hogy néz ki, aztán most mégse mindegy hogy néz ki?

2016. ápr. 19. 15:04
 19/26 anonim ***** válasza:
95%

Erdekes hogy nem erdekelt a kulso de azert a szepseg szamitott megiscsak

Es igen, bunko voltal. A maradek kis onbizalmat is sarba tapostad. Igazi ferfi vagy gratulalok

2016. ápr. 19. 15:04
 20/26 anonim ***** válasza:
90%

én azt se értem hogy mertél találkozni valakivel úgy hogy saját magáról azt mondta szép :D vagy te mit képzeltél el?

attól hogy duci és igénytelen, még lehetett sok pasija, ez nem hazugság :)

hát, nem tudok mit mondani, így jártál. képet mindig kell előtte kérni. rám is mondták már hogy szép vagyok, de van olyan is aki bottal se piszkálna meg :D

2016. ápr. 19. 15:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!