Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Internetes ismerkedés buktatóját tapasztaltam meg?
#9: "Ha nem érdekelt hogy néz ki, akkor nem értem a kérdésben, h miért zavart, h nem volt szép! Kérdező, te egyik szavaddal ütöd a másikat..."
Mert azt mondta átlagos, szép és sok barátja volt. Ránéztem és egyből rájöttem hazudik. Majd mint már írtam, sajnáltatni kezdte magát hogy elfogadjam. Látom nem megy sok embernek a szövegértelmezés...
#17 arról még nem hallottál hogy a szépség relatív, és mindenkinek más a szépségideálja. Ami nálad 10 pontos az nálam a 3at se üti meg és fordítva.
Ugyan olyan hazug vagy mint ő. Azt írod nem kértél képet, mert mindegy hogy néz ki, aztán most mégse mindegy hogy néz ki?
Erdekes hogy nem erdekelt a kulso de azert a szepseg szamitott megiscsak
Es igen, bunko voltal. A maradek kis onbizalmat is sarba tapostad. Igazi ferfi vagy gratulalok
én azt se értem hogy mertél találkozni valakivel úgy hogy saját magáról azt mondta szép :D vagy te mit képzeltél el?
attól hogy duci és igénytelen, még lehetett sok pasija, ez nem hazugság :)
hát, nem tudok mit mondani, így jártál. képet mindig kell előtte kérni. rám is mondták már hogy szép vagyok, de van olyan is aki bottal se piszkálna meg :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!