Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kellene beszélgetnem internetes ismerkedő oldalakon?
N/20 vagyok és nem az a helyzet, hogy nem tudok beszélgetni, vagy ilyesmi.
Ha írnak nekem válaszolok még akkor is ha nem tetszik az illető és eddig még nem volt olyan, hogy valaki megharagudott volna.
A probléma az, hogy valahányszor elkezdet beszélni valakivel akivel tetszünk egymásnak 2-3 mondat után abbamarad a beszélgetés és nem tudom miért.
Nem vagyok bunkó se, és ha megdicsérnek megköszönöm, én is visszaírok valami kedveset,
Egyszerűen nem tudom mi lehet a baj.
Volt már valakivel hasonló?
Az értelmes válaszokat előre is köszönöm!
Igen, egyszerűen az emberek nem érdeklődnek a másik iránt. Ha ráírnak, akkor egy idő után úgy érzik, hogy kifogynak a témából, pedig aztán két idegenembernél nem nagyon kéne.
Ha valakit meg akarok ismerni, akkor elárasztom kérdésekkel, kérdés, hogy a másik mennyire vevő arra, hogy megismerjem?!
De akkor minek akar kapcsolatot, ha bezárkózik a saját kis zugába?
Vagy pedig nem szeretnek írni az emberek chat-en.
Értem, és mit gondoltok, ha valaki megtetszik, azzal hogyan kellene beszélgetést kezdeményeznem?
Van valami ötletetek?
nekem is ez van/volt. ezeken az oldalakon szerintem 10-ből 9 pasi random ráír nőkre és lesz, ami lesz, ezért gyűlölöm az ilyen ismerkedést, próbáltam, de nem az én világom :)
kedves vagyok, vicces is, meg szerintem nem is a legcsúnyább lány, de semmi érdeklődés, a napi "mizu, micsi, hogy vagy" téma nekem nagyon unalmas, lebeszéljük ezeket és annyi.. könyörgöm, a 10 évesek többet kommunikálnak... :D 21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!