Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szeretik a férfiak a 45 kg alatti lányokat? :o
Mókás, hog ez így lírod "tök jogos", de ha azt írja le valaki, hogy "össztennéd a kezed még egy ilyen srácért is" akkor máris megy a felzúdulás, hogy "má mééé, ne érje máááá ennyivel be, há' neki a legjobb jár, mert nő"...
Itt Téged kell a hitedben meghagyni, mivel én ezen az oldalon láttam is ilyet. De az "nem ér" biztos, mert gagyi volt a kérdés és törölték is (kár, mert szarviccet írtam alá)
44-es, aki 160 centi körül van, annak 45 kiló körül NEM lógnak ki a bordái, már csak magamból kiindulva se!
Igaz nem rendelkezek locsolókannákkal, sem utazó kufferrel, de azért van rajtam mit fogni.
Aki 180 centi körül van, már elhiszem, hogy nem kelt egészséges kinézetet.
Nagyon megy a kritizálás, kíváncsi lennék ti mennyire vagytok tökéletesek!
Figyelj, szerintem semmi baj nincs veled, nem hiszem, hogy bármi furcsa lenne rajtad ezért. Nekem nagyon tetszenek a vékony lányok, de egyébként is a belső fontosabb.
Ez a lány is milyen jól néz ki:
46# Ez a lány csontváz...
160 alatti lánynak jó a 45 kiló.
18as vagyok
Nalunk a csaladban sajna mindenkinek nagy a melle
14 evesen C mell
Nekem meg igy -50% plasztika utan is D-DD meret
Es 165-168 az atlag magassag
Alacsony formas nagymellu ilyen az egesz csalad noi aga
Genetika
Es igen ha lefogyna a lanyom gihes lenne hal istennek nem fog es mivel sportol alap h nem lesz gihes :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!