Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lökött pasik a lökött csajokat szeretik? : D Fiúk (normálisak)! Szeretitek a bolondocska lányokat? (lent)
Van egy bolond fiú, akit "imádok"..egy tréning szerűségen ismertük meg egymást, tavaly tavasszal. Ott mindig röhögcséltünk, mint a bolondok.Persze egymáson.xd A tréningnek tavaly nyáron vége lett,de azóta sokszor láttuk egymást(egy városban élünk), és most újra beszélünk..nagyon vicces poénjai vannak amúgy, és ő mondta nemrég, hogy lökött vagyok..
vélemények?:D
bár, nem is vélemény kell, inkább az érdekelne, hogy mit gondoltok, Fiúk, a kicsit "bolondabb" lányokról, akik sokat nevetnek..?:D
17L
szeretem őket, jól érzem magam velük, a párkapcsolat mondjuk annyira nem működne jól köztem és egy ilyen típusú lány között, mert belőlem is előhozná a rejtett hülyeséget, aztán jönne az Armageddon. :D
19F
Nekem bejönnek, mert tudnak nevetni, és nem fap*nák mint a legtöbben.
Most is épp megismertem egy ilyen bolond csajszit, megy a poénkodás ezerrel :D Jókat nevetek vele. Viszont a komoly témák... azokat nehezebb érinteni. Lehet majd később. Csak ennyi hátránya van, de ez is meg fog szűnni, csak idő kell nekünk :)
hát én úgy mondanám, hogy kicsit gyerekesek...de pont erre a gyerekre van sokaknak szüksége :) az biztos, hogy a sok nevetés feldobná a napom, de nekem kell a komoly biztonság érzet...tehát tudjam, hogy komolyan gondolja amit csinál és tesz...egy kapcsolatban már megszívtam, hogy gyerekes lányt választottam...szóval óvatosan közelednék felé ha kapcsolatot szeretnék tőle, de barátnak biztos szeretném, mert a nevetése feldobna :) cserébe én is megpróbálnám viszonozni azt amit tőle kapok :)
21F
Úgy vettem észre szeretik, engem is kicsit lököttnek tartanak, de még sose volt ezzel problémám :-)
Anna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!