Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, ti szeretitek az ilyen lányokat?
Figyelt kérdés
Olyanokat akik pimaszok,huncutok de megértőek és kedvesek de nem adják oda magukat 1hét után.
Perverzekre nem vagyok kiváncsi köszii
2014. júl. 8. 19:05
1/31 anonim válasza:
ez lenne a tökéletes akár írhatsz is
3/31 anonim válasza:
nem vagy kiváncsi erre, de a többieknek leírom h ha a felsoroltak mellett a lány perverz is akkor kb 100%osan jó lenne a csaj
4/31 A kérdező kommentje:
Úgy tűnik ;)
2014. júl. 8. 19:07
5/31 A kérdező kommentje:
Most komolyan, sztem nem sok lány van aki nem perverz xd vagy csak én gondolom így?
2014. júl. 8. 19:08
6/31 anonim válasza:
hát ha ezek mellett még sok belső tulajdonság meglenne amiket keresek akkor igen :)
7/31 anonim válasza:
csak te gondolod így, kérdező :D
amúgy nekem most sok lennél, inkább nyugira van most szükségem.
8/31 C0r3 válasza:
Hát ez kb. álmaim lánya lehetne. Pár dolgot kihagytál belőle. (16F)
9/31 A kérdező kommentje:
;)
köszi fiuk most örül a fejem xD
amugy meg nekem sem 2db tulajdonságom van :)
2014. júl. 8. 19:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!