Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szeretik a férfiak a 45 kg alatti lányokat? :o
Figyelt kérdés
Sokszor azt tapasztaltam itt kommenteket olvasva, de az életben is hogy azt hogy nem kedvelik a nagyon vékony lányokat különösen a magyar pasik. De miért?2016. dec. 25. 17:09
31/49 anonim válasza:
Szokásos "gyakori-mese" itt mindenkinek van legalább 1-1 olyan rokona/ismerőse aki aztán utimate alakú meg minden, mindenkinek van "befolyásos" rokona, mindenkinek óriásp**cse van vagy nagy mellei vékony derékkal, mindenki mindenben tök menő, mindenki kúl, mindenkinek isteni házassága van meg elnézik neki a megcsalást meg toronyórát lánccal kap karácsonyra, meg a házastársa a szolgája s meg mindenkinek ultimate szexuális élete van...
Szép dolog a kamuzás, de ez már sok.
32/49 anonim válasza:
Egy kicsit elkanyarodtak a válaszadók... nem az volt a kérdés hogy ki milyen magas ehhez a testsúlyhoz és hogy néz ki:D
33/49 anonim válasza:
Nem ez volt a kérdés, ez csak válasz a sok kommentre, hogy milyen rondán néznek ki az ilyen súlyú lányok. A kérdésre nincs válasz, nem lehet megkérdezni minden pasit
34/49 anonim válasza:
Akkor válaszolva a kérdésre, nekik csak a tökéletes alkatú lányok felelnek meg, mert a 45 kg alattiakról azt gondolják, hogy betegek.
35/49 anonim válasza:
32-es a kerdes valojaban pontosan ez. A pl. 42 kilo egy 150 cm-s lany eseten egyetlen embert se fog zavarni mivel normalis. Egy 170 centisnel mar keves. Olyan nincs hogy 45 kilo alatti lanyok mivel nem a kilo a mervado. Sot 45 kilosan valaki aki eleg alacsony akar meg husi is lehet...
36/49 anonim válasza:
Én pont ilyen lányt keresnék, de alig látok olyat aki igazán vékony, inkább külföldiekre jellemző. Szinte már nem is nézek más külső tulajdonságot, csak hogy vékony legyen. Exbarátnőm is 170/42 volt és imádtam a testét. (nem volt nagy melle vagy feneke)
37/49 anonim válasza:
Azert nem szeretjuk a 45 kg alatti lanyokat,mert azt szeretjuk,ha a no el.
38/49 A kérdező kommentje:
158 cm vagyok, hogy ne legyen veszekedés... :D
2016. dec. 25. 21:01
39/49 anonim válasza:
37-es, összetennéd te a két kezedet még egy olyan lányért is...
40/49 anonim válasza:
Mellettem jól mutatnál, mert én se vagyok valami nagy darab, de szerintem nem nézek ki rosszul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!