Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szeretik a férfiak a 45 kg alatti lányokat? :o
18-as, és ha a lányod olyan vékony lenne mint a barátnője?
Akkor is girhes jelzővel illetnéd?
Bunkó paraszt...
Mert nem egészséges,akár csak a ducibb lányok. Ugyanez igaz a pasikra is.
Én se járnék olyan pasival aki vékonyabb nálam, de olyannal se akihez nem férek oda a hasától... félre értés ne essék, nem az izompacsirtákra bukom, egyszerűen számomra a normális, egészséges test jön be és szerintem ezzel rengetegen vannal még így.
Már nem azért, de az én 170cm 48kgmhoz Ses méretem van és 36os nadrágom. Nem anorexiás, teljesen normális méret. Én jól érzem magam, viszonylag fitt vagyok és folyton eszek.
3000 budapesti 30 alatti férfinek(legalább) egészen biztosan bejön ez az alak, sőt a többség vonzónak találja, pedig kivételesen nagy mell sem társul hozzá.
Ha vidékre utazok a rokonokhoz faluba, ott viszont folyton beszólnak a mellméretemre és ott a boltban is hallottam már a sutyorgást, hogy biztos nem eszek rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!