Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem szeretik a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem szeretik a férfiak a 45 kg alatti lányokat? :o

Figyelt kérdés
Sokszor azt tapasztaltam itt kommenteket olvasva, de az életben is hogy azt hogy nem kedvelik a nagyon vékony lányokat különösen a magyar pasik. De miért?
2016. dec. 25. 17:09
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:

18-as, és ha a lányod olyan vékony lenne mint a barátnője?

Akkor is girhes jelzővel illetnéd?

Bunkó paraszt...

2016. dec. 25. 18:24
 22/49 anonim ***** válasza:

Mert nem egészséges,akár csak a ducibb lányok. Ugyanez igaz a pasikra is.

Én se járnék olyan pasival aki vékonyabb nálam, de olyannal se akihez nem férek oda a hasától... félre értés ne essék, nem az izompacsirtákra bukom, egyszerűen számomra a normális, egészséges test jön be és szerintem ezzel rengetegen vannal még így.

2016. dec. 25. 18:25
 23/49 anonim ***** válasza:
Egy 150 centis 45 kg-os nő tud nagyon szexi lenni :)
2016. dec. 25. 18:27
 24/49 anonim ***** válasza:
0%
Mert anorexiásak ami taszító, mivel az ilyen nők alkalmatlanok gyermek nemzésre.
2016. dec. 25. 18:29
 25/49 anonim ***** válasza:
5%
Mert a tonna-donnák alkalmasak ugye?
2016. dec. 25. 18:33
 26/49 anonim ***** válasza:
4%
Ne zavarjon titeket, hogy a terhesség alatt nem véletlenül híznak a nők!
2016. dec. 25. 18:36
 27/49 anonim ***** válasza:
18%

Már nem azért, de az én 170cm 48kgmhoz Ses méretem van és 36os nadrágom. Nem anorexiás, teljesen normális méret. Én jól érzem magam, viszonylag fitt vagyok és folyton eszek.

3000 budapesti 30 alatti férfinek(legalább) egészen biztosan bejön ez az alak, sőt a többség vonzónak találja, pedig kivételesen nagy mell sem társul hozzá.

Ha vidékre utazok a rokonokhoz faluba, ott viszont folyton beszólnak a mellméretemre és ott a boltban is hallottam már a sutyorgást, hogy biztos nem eszek rendesen.

2016. dec. 25. 18:46
 28/49 anonim ***** válasza:
Csatlakozom attol fugg milyen magas. Nekem van egy baratnom aki 160+cm es 42 kilo. Hat ruhaban tok jol nez ki de pl furdoruhaban remuletesek a terdei. Az is igaz hogy nincs narancsbore. Na hat kinek a pap kinek a papno. Valamit valamiert. Es a tobbi kozhely.
2016. dec. 25. 18:47
 29/49 anonim ***** válasza:
52%
Ja és teljesen egészséges gyermekem született problémamentes terhességgel. Igen, utána is pont ilyenre állt vissza a testem, hibátlanra.
2016. dec. 25. 18:48
 30/49 anonim ***** válasza:
100%
Én 160 cm vagyok és 47 kg. De nem vagyok sovány, normál testalkatom van. A mellem nem olyan nagy, de legalább nem lóg, hanem formás. És a csontom sem látszódik ki sehol
2016. dec. 25. 19:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!