Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan miért nem értelik a nyitott, őszinte embereket?
Nyitott, őszinte alatt azt értem, hogy felmeri vállalni önmagát, részletesen beszél önmagáról, nem csak a jó tulajdonságait emeli ki, hanem a gyengeségeiről is beszél. Ez sokaknak miért nem vonzó?
Nekem se tetszik az mikor valaki reklámozza önmagát és később kiderül, hogy fele se igaz.
Mert sokan nem akarják tudni az igazságot, úgy képzelik el, hogy akikkel randiznak azok tökéletes személyek.
Én értékelem ha valaki őszinte (nem csak magával kapcsolatban) de tényleg ne az első néhány alkalommal traktáljon olyan tulajdonságokkal hogy ha fingik becsíkozza a boxerét vagy ilyesmi:D az még oké ha megejti egy bizonyos idő után, hogy pl elég makacs vagy néha hisztis
" nagyon kéne párkapcsolat, hogy boldogabb legyek mellette stb." --> nálam itt szúrnád el az egészet.
nem vagyok én senki lelki szemetesládája, nekem egy önálló, egész ember kell akivel támogatni tudjuk EGYMÁST az életben, nem egy pióca aki jobb híján rámcsimpaszkodik mert egyedül életképtelen.
az meg, hogy elvesztetted a szüleid szomorú de nem ismerkedős téma, ha amúgy nem jön szóba (pl most karácsony környékén: te mit vettél szüleidnek? semmit, mert már nincsenek velem. --> így rendben van. de ha erről random elkezdesz mesélni az nagyon is azt mutatja, hogy nem dolgoztad fel, és a partneredet is elszomoríthatja.)
az aspergeres dolog egy tény, azt nem baj ha mondod, jobb is ha tisztában van vele az ember, bár pár embernek ijesztő lehet ha nincs vele tisztában mit jelent.
Rengetegen boldogabbak kapcsolatban. Ettől ők még nem piócák és nem lelki szemetesládát keresnek.
A szülőkre mit kell mondani? Elég sok ismerkedés elején, ha az illető fiatal, simán felmerülhet a kérdés, hogy a szüleivel lakik e. Hazudjon az illető?
pont ezt írtam, hogy HA szóba kerül, meg lehet említeni, de ennyi. nem erről kell szólnia a randinak.
kapcsolatban lehet boldogABB az ember, de ne azzal kezdje már hogy neki KELL valaki, SZÜKSÉGE VAN rá. legyen az ember egyedül is, önmagában boldog, a kapcsolat csak hab a tortán jó esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!