Előfordulhat, hogy el tudok átkozni embereket? Alapjáraton kedves segítőkész, kicsit csendes furcsa személyiségnek látom magam, rengeteg dologra nyitott vagyok, mérleg a csillagjegyem,25 vágyik
eddig kétszer volt rà példa:
Egy volt legjobb barátom szétverte a fejemet mert úgy hallotta hogy én osszejottem a volt barátnőjével, semmi alapja nem volt, Utanna nem is találkoztunk, de csak a balszerencsejerol hallottam, rendőrök kaptàk el, kiraboltàk stb, de rengeteget gondoltam arra, hogy ilyen szerencsétlen legyen és verje a sors, néha még arra is hogy átkozom...
A màsik incidens, az anyòs :) kicsit flúgos és ez egyre többször volt jell. Nos ez a történet, úgy indult hogy a szomszéd (80 éves nénike) kis híján felgyujtotta az anyòs hàzàt, én raszoltam h miért kell ezt ilyen közel a házhoz, az összes füst be az ablakon, nem e lehetne a kert végébe stb, és másnap kapom az sms-t az anyòstòl, h többet ne merjek a házába menni mert tiszteletlen voltam a szomszéd nénivel, és ezután az anyòsra is haraggal gondoltam, mikor rà gondoltam pàrosult vele a harag és egyfajta àtkozàs hogy 'ezt megkeserüli' és hasonlóképp éreztem mint az első incidensnél
Az anyòst azòta rugdaljàk ki mindenhonnan, az incidens óta ez a 3. Munkahelye ami hamarosan bővül ha jól tudom, a pàrkapcsolati élete is gatya lett azóta, szval ennyi, és személyesen nem talàlkoztam vele azòta ha ez szàmìt, remélem tud valaki valami okosat!
kezdj el jót kívánni az embereknek ha az is bejön akkor már valami.
Érdemesebb a rosszakat elengedni és jókat gondolni.
megbocsátani.
próbáltam ezt is azt is. volt hogy eltörte a lábát aki kibszott velem. De volt hogy négyese lett a lottón a néninek akinek sok szerencsét kívántam.
Szerinted melyik okozott több boldogságot?
Szia Mogyomoo!
Ez tényleg nagyon érdekes, amit leírtál.
Ha van még ilyen eset, szívesen olvasnám. :)
Meg arra én is kíváncsi lennék, hogy abban az esetben mi van, ha jót kívánsz?!
Szándèk+harag,gyűlölet+cèlszemèly elkèpzelèse=átok
Szándèk+öröm,szeretet+cèlszemèly elkèpzelèse=áldás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!