Hogy legyek barátságos, nyitott mosolygos mindenkivel ne pedig olyan aki csendes?
Először is a félelmedet kell lecsökkenteni és csak akkor mozdulhatsz tovább. Pl bele kell gondolnod h igazából semmi rossz nemtörténhet azzal ha valakivel elkezdesz beszélgetni:D nem tudsz leégni vagy felsülni,tehát nem kell félned h esetlegesen "rosszul csinálsz" vmit.
Az ilyenek általában magától jönnek,nem lehet rá előre felkészülni.Alkalom adja majd hogy beszélgetésbe elegyedsz vkivel. És alkalom adja hogy azt folytatni lehessen
PÉLDÁUL
megkérdezi vki mennyi az idő,te választ adsz rá,és nem maradsz utána csendben hanem illően bemutatkozol,és mondjuk felteszel neki pár kérdést hogy ....mit tudom én...ismered itt a tanárokat? milyen lesz a kövi óra?Melyik suliból jöttél,mióta tanulsz itt,MI A TE NEVED :D stb.
aztán itt eldől h az illető akar e veled beszélni,ha akar ő is kérdezősködni fog, és VOÁ LÁ ,máris megismertél vkit
PERSZE hozzá kell tenni h nemtudom h te mennyire vagy visszahuzódó,de ahhoz h barátokat szerezz ahhoz neked is tenned kell,másként,nem ismersz meg majd senkit,ilyen egyszerű.
és ez több szempontból is bajos lehet az életben
remélem értelmes tanácsot tudtam adni :)
Igen persze értem köszönöm szépen!! :)
Még az lenne hogy mosolygos hogy legyek?? Mindig vigyorogjak mindenfélén??-Olyan lennék mind valami bolond xDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!