Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nyitott, bőbeszédű pasi is lehet zavarban nő előtt?
Úgy vettem észre, mindenkivel elbeszélget, sokat tud dumálni, ő van a társaság középpontjában mindig. Velem mégis olyan furcsa. Még csak ismerkedünk, de néha olyan h*lyeségeket kérdez tőlem. :D Amiken csak kacagok, mert így legalább kevésbé érzem kínosan magam amiatt, hogy én zavarban vagyok előtte és néha megbotlik a nyelvem.
A tali legelején úgy tűnt nekem, mintha úgy érezné, muszáj valamivel beszélgetést kezdeményeznie, és így elkezdett áradozni az időjárásról. Utána átment abba a szerepbe, hogy folyton kérdez tőlem valamit, érdeklődött felőlem nagyon. A későbbiekben javult a helyzet, de volt olyan is, hogy kétszer kérdezett meg egymás után valamit. :D Hirtelen azt hittem, ennyire nem figyel rám, de tudta a választ, mert megválaszolta magának, hiszen előtte már válaszoltam rá. Néha már olyan érzésem volt, mintha nem lenne százas az elméje. :D De ha csak az izgulás miatt volt ilyen, akkor nagyon cuki. :D Kérdés a címben.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!