Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok/nők, miért van ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők, miért van ez?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok, még nem volt kapcsolatom. Ha megismerek egy lányt kedves vagyok vele, igyekszem imponálni neki de valahogy mindig az a vége hogy legyünk csak barátok. Ha próbálnék továbblépni akkor meg jön a kínos csend és az elutasítás. Ebben a hónapban már ketten dobtak így, pedig az elején jól indult, én is határozott voltam de most elbizonytalanodtam. Barátaim mondták hogy "szedjek fel" valakit, csakhogy nálam ha egy lány szimpatikus akkor meg akarom ismerni és nem csak valami gyors menetre kellene. Ellenben ha nem szimpatikus skkor szexuálisan se vonz egyáltalán. Mégsem találok senkit. Emlékszem egyszer egy éve kicsit ittunk a srácokkal aztán találkoztunk pár lánnyal és le se tudtam őket vakarni úgy rámindultak, pedig picit bunkó is voltam meg nemtörődöm (az alkohol miatt ugye). Most ők voltak a kivétel vagy a lányoknak tényleg ez jön be, és az egész "a pasi legyen figyelmes" duma csak egy nagy kamu?

2016. dec. 23. 04:56
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Figyelj.Itt nincs olyan, hogy "kamu" vagy igaz.Valamelyik lánynak fontos, valamelyiket nem érdekli.Amúgy egyetértek.Nem mondom, hogy nagyok az igényeim de a mai elcseszett társadalomban ritka az ami nekem kell.Különleges személyiségű,titokzatos,humoros, nevet velem, nem érdekli más véleménye, nincs sok hülye közösségi oldla de nem is sorolom tovább.

Gondolom nem egy 15 rves bisexuális lány tanácsára volt szükséged ne haragudj.De nyugi, a szerelem megtalál olyankor mikor nem is gondolnál rá.

2016. dec. 23. 09:17
 2/2 Szergej55 ***** válasza:
Sajnos a jófiú személyiséged jó részét le kell vetned, nem úgy működünk, ahogy megtanították nekünk.
2016. dec. 23. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!