Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, mennyire bírjátok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mennyire bírjátok, ha egy fiúnak meglehetősen ironikus humora van?

Figyelt kérdés
Mert hát én ilyen vagyok. Előszeretettel ironizálok, na persze nem mindig esik le mindenkinek. Általában akiket kedvelek azokat szeretem legjobban ugratni, megviccelni, de bármilyen spontán helyzetben is előjöhet ez nálam.

2016. dec. 19. 18:56
 1/10 anonim ***** válasza:
Én szeretem. Nekem is ilyen humorom van.
2016. dec. 19. 18:58
 2/10 aperitif ***** válasza:
A humor minden fajtáját szeretem, az irónia is bejön, ha az nem bántó.
2016. dec. 19. 19:00
 3/10 anonim ***** válasza:
Attól függ. Ha állandóan rajtam ironizálnál, nem viselném jól, egy idő után bántónak érezném.
2016. dec. 19. 19:08
 4/10 anonim ***** válasza:
57%
Ha az tényleg humor, akkor ok. De ha csak poénkodik mindenen akkor vigye a poáénládáját!
2016. dec. 19. 19:28
 5/10 A kérdező kommentje:
Ez csak természetes. Kizárólag színtisztán humorizálni szoktam, poénok még véletlenül sincsenek benne.
2016. dec. 19. 19:41
 6/10 anonim ***** válasza:
milyen humor az, mikor nincs poén benne? oO
2016. dec. 19. 21:08
 7/10 anonim ***** válasza:
Pfejj de utálom..a humor még elmegy, bár azt se szeretem túlzottan, na de az irónia! Utálom ha gondolkodni kell, csak a fingós, tökönrúgós poénokat élvezem.
2016. dec. 19. 21:21
 8/10 A kérdező kommentje:
Utolsó, azt hiszem, te vagy az én emberem...;-)
2016. dec. 19. 21:34
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem bejön :)
2016. dec. 19. 22:54
 10/10 anonim ***** válasza:
Imádom *.*
2017. jan. 3. 01:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!