Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nem ironikus szerintetek?
Fiatalabb koromban komoly kapcsolatot szerettem volna. Házasság, családalapítás stb.
De nagyon sok rosszat kaptam a lányoktól az évek során.
Nem tudták értékelni ill. le se szarták, hogy komoly tisztességes szándékom van.
Most, hogy közelítek a 30hoz és már dolgozok egy jó pár éve, sikerült egzisztenciálisan ráncba szedni magam, már megnövekedtek az esélyeim. Több nőn is láttam, hogy direkt/indirekt módon jelzi, hogy összejönne velem. De engem a komoly kapcsolat és a családalapítás nem érdekel. Szinte "traumatikus" lelki sebként ért, amit tapasztaltam a nőktől éveken keresztül, és rájöttem, hogy ilyen emberektől nem szeretnék családot, de még csak együtt sem szeretnék velük aludni, mert nekem már az is túl intim. Csak szex és viszlát.
A legjobban fájó dolog: sosem "olyan" lányokkal kezdtem, hanem rendes, kedves, udvariasnak tűnő lányokkal. Tőlük tapasztaltam azt a sok rosszat. Magyarul: álszentek voltak. A "cicababákról" legalább lehet látni, hogy mire számíthat tőlük az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!