Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kis Boróka kérdése:
Szerintetek mi a hűség? Egy rövid, tömör meghatározást kérnék a hűség fogalmáról, akár komoly, akár ironikus, frappáns stb. formában. (3 oldalas esszét kell írnom belőle)
Figyelt kérdés
2013. ápr. 10. 22:06
1/7 anonim válasza:
Én így fogalmaznám:Amikor valakit vagy valamit megszeretsz annyira, hogy úgy érzed neked ő/az a tökéletes és ha elégedett vagy vele, akkor hosszú távon is kitartasz mellette.Sem kíváncsiság, sem ígéretek, sem más nem befolyásol ezen meggyőződésedben.A hűség egy döntés.Ha valami/valaki jó neked akkor kitartasz mellette (persze mindaddig míg ne csalódsz akkorát, hogy váltasz).-Itt nem csak a tipikus férfi-nő kapcsolatra értettem a hűséget.Bármire amihez/akihez hűséges vagy.
2/7 anonim válasza:
Minden körülmények között, a bajban is ki tartasz valaki vagy valamilyen elv mellett.
3/7 anonim válasza:
"A hűség egy döntés"
Ez nagyon tetszett 1es! Régen még édesapám mondta körülbelül ugyanezt nekünk, 14-16 évesek lehettünk bátyámmal, akkor persze még nem teljesen értettük meg, éreztük át.
Bocs az offért, csak megfogott ez a rész :)
5/7 anonim válasza:
Amikor nyáron egy palack behűtött üdítő a mellkasomhoz ér, az micsoda hűség! (na jó, az két S-el írandó - hűsség).
Kitartás valami vagy valaki mellett nem engedve a csábításoknak. És szerintem a hűséghez hozzátartozik a józan ész, hogy tudom, miért vagyok hű valamihez, máskülönben görcsös ragaszkodásról, függésről van szó, de a hűség lényege, hogy nem függök annak tárgyától, sőt néha úgy tudok hű lenni hozzá, hogy eltávolodom tőle, nem vagyok vele vagy nem gyakorlom, persze olyat sem teszek, ami ellene irányul.
6/7 anonim válasza:
Én is ebből írtam az esszét. Nézd meg a Keresztapát, én arra hivatkoztam.
7/7 anonim válasza:
Huseg:erzelmi kapcsolat,amit a kutyak bizonyitanak,az emberek meg majmolnak.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!