Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, ti el tudnátok képzeln...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti el tudnátok képzelni magatoknak egy jó külsejű, de meglehetősen zárkózott pasit? (19 éves)

Figyelt kérdés

Aki természetesen tud nyitott is lenni, ha olyan emberek között van, akikkel jól érzi magát, amúgy meg egy kicsit félénk, nehezen nyílik meg, de okos, egy kissé különc és "csodabogár", néha kicsit furcsán viselkedik, eléggé érzékeny, de nem depressziós, nehezen találja meg a hangot a másik emberrel, de ha már megtalálta, akkor egészen kedves is tud lenni.

Mert én nagy vonalakban kb. ilyen vagyok.

2016. nov. 26. 08:43
 1/7 anonim ***** válasza:
Én igen
2016. nov. 26. 09:03
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem eltudnék,de ennyiből nem lehet megmondani
2016. nov. 26. 09:04
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Én is ilyen vagyok, szóval nekem nem lennél jó.

Az ex is zárkózott volt, és soha nem tudtunk beszélni nyíltan, mert magába fojtotta a problémáit, meg mindent... én sem voltam túl beszédes, ezért ment tönkre a dolog.

A párom nyílt és szókimondó - ami nekem néha elég kényelmetlen -, így soha nem ül a gondokon, hanem azonnal leültet, és megbeszéljük. Viszont így haladhat előre a kapcsolat, mert nem temetjük el a bajokat - mint két zárkózott ember tenné.

2016. nov. 26. 10:19
 4/7 anonim ***** válasza:
64%

szerintem cuki lehet :) olyan kis titokzatos, én pedig szeretek felfedezni, megismerni másokat, és ahogy egyre nyitottabb lenne felém, nagyon jó érzés lenne hogy csak engem enged annyira közel magához

L

2016. nov. 26. 14:58
 5/7 anonim ***** válasza:

Mivel én is inkább egy kicsit zárkózottabb szoktam lenni ha új társaságba kerülök, ezért jobban örülnék ha a párom egy mindenki felé nyitott, közvetlen ember lenne. Vagyis számomra vonzóbbak a kommunikatív, spontán fiúk.

De semmit baj nincs azokkal a dolgokkal amiket leírtál.

2016. nov. 26. 20:21
 6/7 Költőnő? ***** válasza:
A kedvesem nagyon zárkózott, nehezen oldódik. Meglehetősen introvertált. Ismerős közegben kicsit jobb, de amúgy néha nagyon nehéz.
2016. nov. 27. 11:04
 7/7 anonim válasza:
itt vagyok én is irjatok:) 20/F
2016. dec. 6. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!