Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ismerkedés a vonaton?
Figyelt kérdés
Ti szoktatok ismerkedni vonaton? Ha mondjuk van egy ferfi/srac veletek szemben es tobbszor is szemeztetek mar lathatoan bejottok egymasnak akkor orulnetek ha szoba elegyedne veletek? Vagy zavarban lennetek es inkabb kellemetlen lenne?2016. dec. 18. 16:36
1/4 anonim válasza:
Amíg vonattal utaztam, örültem volna egy ilyennek, de csak egyszer szólított meg ehy 70 év kürüli bácsi, aztán két óráig olyan hangosan beszélt nekem a politikáról, hogy már én éreztem kínosnak mert mindenki minket nézett :D Persze azt nem vette észre, hogy nem akarok beszélgetni, én pedig ahhoz nem tudok elég szemét lenni, hogy valakit durván lerázzak.
2/4 anonim válasza:
Én örülnék neki, de eddig csak 50-60 éves, általában ittas bácsikák találtak be. :D
3/4 anonim válasza:
Ééééééérdekes, legtöbbször csak zombiként bambuló vagy telefon mögé bújó lányokat látok az utcán, utazás közben, akikkel még csak szemezni sem lehet, nem hogy odamenni és ismerkedni. Azt tapasztaltam, ritka az a nő, akivel kommunikációt lehet kezdeményezni, volt, akivel próbáltam, aztán mivel nem reagált túlságosan érdeklődően, így abbahagytam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!