Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vonaton ismerkedés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vonaton ismerkedés?

Figyelt kérdés
Van egy csaj,szeretném megismerni.Minden reggel együtt utazunk,ugyanott száll fel/le ahol én.Tanács kellene.Általában nincs ilyen gondom,hogy ismerkedjek de ezt most nem szeretném elbszni,így kellene pár tipp,hogyan kezdjek neki etc.:) Mindent szivesen fogadok.A csaj kb 17 éves,barátja nem hiszem hogy van,bár nem tudom.Vagy barátnőjévél,vagy egyedül szokott utazni.
2013. ápr. 9. 15:26
 1/4 anonim ***** válasza:

"Szia, te is ezen a vonaton utazol?" :)

aztán elkezdtek dumálni spontán, ha eltervezed előre, úgyis belezavarodsz. csak lazán :)

2013. ápr. 9. 15:31
 2/4 anonim ***** válasza:
sokan szoktak lenni a vonaton? leülhetsz mellé is hogy máshol pl nincs hely és el kezdel vele beszélgetni
2013. ápr. 9. 15:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Mindenképpen beszélj Vele, ha ugyanott szálltok fel, akkor már érdemes az állomáson is_ esetleg amikor késik a vonat, vagy bármikor.. szerintem joó, ha öszinte vagy, mondd el Neki, hogy szivesen megismernéd.. :)) Hajráá!!
2013. ápr. 9. 15:39
 4/4 A kérdező kommentje:

2.reggelente tömve van,mivel a sok iskolás azzal jár be. :D

1;erre én is gondoltam,csak ezt egyszer már elsütöttem másik csajnál és az így konkrétan hülyének nézett. :(

2013. ápr. 9. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!