Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most szeret vagy nem szeret vagy most mi van? Vagy
Figyelt kérdés
van egy pasi aki nagyon tetszik nekem mar egy jó ideje ezt tudjak a barátnőim is . és beszeltek vele megadtak a számom neki én megkérték hogy hívjon fől és fől is hívott jól elbeszélgettünk szinte minden este vagy hívott vagy Sms-eztünk aztán vasárnap randira hívott... élkéstett de töbször is bocsánatot kert ezért ... jól elbeszélgettünk azt mondta nem tudja hogy hol voltam idáig és hogy csinos vagyok meg ilyen... aztán hazahozott és kert egy puszit amit nem adtam és eljöttem ( azért nem adtam puszit mert attól felek hogy a barátnőim kérésére találkozott velem és nem önszántából ) a randin meg azt is említette hogy szeretne találkozni velem még . tegnap meg fől sem hívott most akkor nem értem szeret vagy nem szeret vagy csak köteleségböl találkozott velem v mi van? vagy réméjek valamit ettől a pasitól vagy felejtsem el mert az az igazság hogy szeretem és ezt o is tudja....2013. ápr. 9. 11:29
1/4 anonim válasza:
Kötelességből? Miért, sakkban tartják a barátnőid? Másrészt lehet, hogy úgy gondolja, hogy te nem akarsz tőle semmit, elvégre még csak egy puszit se adtál neki.
2/4 A kérdező kommentje:
nem tartják sakkban csak többször is beégettek előtte és beszéltek is vele
2013. ápr. 9. 11:46
3/4 anonim válasza:
Ha a srác kellőképp érett, akkor ő is tudja, hogy azért nem adtál neki puszit, mert félre értetted a szándékát. Bizonyára te is megbántva éreznéd magad, ha valami rosszat feltételeznének rólad. Hívd fel te, legyél vele őszinte és mond el neki, hogy szeretnéd folytatni. Ezt tudnia kell, tudnia kell, hogy érdeklődsz iránta, a vissza utasításoddal ennek pont az ellenkezőjét bizonyítottad. Adj neki még egy lehetőséget, de most neked kell lépned, mert könnyen lehet, hogy ő is csúnyán félreértett téged.
4/4 A kérdező kommentje:
jól van de így is eléggé rosszul érzem magam a barátaim miatt
2013. ápr. 9. 14:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!