Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy olyan fiú esetében, aki nem a szavak embere, soha sem bókol, de érzem, hogy szeret?
Mostanában egyre nehezebb köztünk a kommunikáció fenntartása. Nehezen tudunk miről beszélgetni,én erre pluszba rá is görcsölök,és nem ő az egyetlen ember,akivel,talán a félelemnek is köszönhetően,nehezen megy a beszéd..Félek,hogy el fog laposodni a kapcsolatunk,és már csak a testiség kerül előtérbe. Ő ezen nem aggódik.
Szerintetek mit tegyek? Szeretem őt nagyon,érzem,tudom,csak sokszor nem tudok mit mondani,ha együtt is vagyunk,pl . átmegyünk egymáshoz,akkor is inkább csak csókolózunk,ölelkezünk,és a többi..Meg csinálunk közösen programokat,de nem nagyon tudunk beszélgetni.
Mit tanácsoltok?
Hát a kommunikáció az nagyon fog hiányozni az biztos.
Ettől tényleg ellaposodhat a kapcsolat. Hazamész és egész nap kuss van. Hát nem csábító.
számít az is, mióta vagytok együtt
ha csak nem régóta, akkor nagyobb a probléma
és nem élőben (neten, telefonon) jobban megy a beszélgetés?
nekem volt egy távkapcsolatom, éjjel-nappal beszéltünk neten, telón, mikor találkoztunk azért nem maradt témánk és koncentráltunk a testiségre, de nem éreztük hogy ez baj lenne sőt!
mindennap beszéltek, találkoztok? lehet hogyha kicsit ritkítanátok, máris megoldódna az egész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!