Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan nukodik ez a facebookon ismerkedes, randizas dolog? Valaki elmagyarazna nekem is?
Hogy van az hogy valaki bejelol facebookon egy jo csajt, nemsok ido utan mar randiznak meg talalkozgatnak.
Hogyan csinaljak, mit kell mondani a csajoknak? Hogy mukodik ez? (Sajnos nem vagyok jo csajozas teren)
Ha a csaj szeret így ismerkedni, akkor esélyes, hogy sikerül neked az imerkedés/randizás. Ha viszont olyat fogsz ki, aki nem ismerkedik fészen, akkor csinálhatsz bármit, nem fog menni.
Ami lényeges: jó minőségű kép mindenképp legyen kint rólad.
-Bejelölöd.
-Ráírsz valami kamu dumával: heló, bocs, unatkoztam, gondoltam ráírok valakire stb.
-Beszélgetsz vele általános témákról.
-Ha visszakérdez, akkor szabad a pálya, ha nem, akkor észre kell venni, és otthagyni a p*csába.
"bocs, unatkoztam, gondoltam ráírok valakire "
Na hát ha ilyen dumára visszaír egy normális lány, hát megeszem a kalapom... Ennek a szövegnek elég lúzer szaga van.
"Unatkoztam" = nem tudja elfoglalni magát, nem csinál semmi hasznosat
"Gondoltam ráírok valakire" = nincsenek barátai/haverjai, akivel eldumálgathat.
"Forever alone", de hátha összejön valami fészbukon a kis semmirekellőnek... Nekem ennyi jönne le ebből a mondatból.
Ettől már csak az bénább, ha csak annyit írnál, hogy "Szia!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!