Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez jó ismerkedés lehet vonaton?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez jó ismerkedés lehet vonaton?

Figyelt kérdés

Sokat szoktam utazni vonaton. Mindig látok rajta csinos fiatal lányokat.

Nagyon jó tehetségem van rajzolásba grafikába, állítólag nagyon ügyesen élethűen le tudom rajzolni a másikat. Arra gondoltam hogy a hosszú vonatút alatt lerajzolom a kiszemelt lányt és a végén oda adom neki hogy egy elérhetőség cserébe odaadom a rajzot

2016. aug. 10. 17:12
 1/6 anonim ***** válasza:
82%

Két eset van:

1. Ha jól nézel ki. Reakció: " jaj de ügyes vagy? Mióta csinálod? Megnézhetem a többi rajzodat? Persze, ott leszek. Blablabla...."

2. Ha nem nézel ki jól. Reakció: "Te engem bámultál? Hogy gondolod ezt? Mocskos szatír!"

2016. aug. 10. 17:16
 2/6 anonim ***** válasza:

Ez jutott rögtön az eszembe :DDD

https://www.youtube.com/watch?v=I96KUTT0IyQ

2016. aug. 10. 17:19
 3/6 anonim ***** válasza:
61%

Inkább menj oda hozzájuk és mondd ezt:

-Szia! Kormolnám a púzódat.

2016. aug. 10. 17:24
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem rossz ötlet, de ne lepődj meg, ha valaki esetleg pofán vág, vagy elkezd üvöltözni veled, hogy te milyen jogon bámulod és rajzolod le. Gyönyörű, ártatlannak tűnő lányok is tudnak undorító módon viselkedni, tapasztalatból mondom.

Ha vállalod a kockázatot, lehet, hogy sikerül meghódítanod ezzel a módszerrel egy lányt. Nem feltétlenül olyat, akit érdekel a művészet, de az lenne az ideális, mert akkor rögtön lenne közös témátok. Szóval sok kitartást!

2016. aug. 10. 19:59
 5/6 anonim ***** válasza:
Vagy belépsz az ajtón és mondod "Új felszállók menetjegyét kérem! "
2016. aug. 10. 20:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Ez nekem nem jönne be. Kávzi megzsarolod, hogy "van ám neked valamim... de csak ha randizol velem!". Ez sztem elég köcsög dolog. Plusz van olyan lány, akinek ez imponál, elpirul, hogy lerajzolod, mást meg feszélyez, hogy egész végig bámultad, kukkolóként tekint rád. Talán ha azzal kezdenéd, hogy odamész, bemutatkozol, megkérdezed, lerajzolhatod-e, akkor már máshogy áll hozzád mindenki, és kevesebb a pofáraesés utána. Az, aki a kérésre udvariasan nemet mond, és értékeli, hogy megkérdezted, lehet, hogy elküld a halál f...ára, ha később tudja meg, hogy engedély nélkül lerajzoltad.
2016. aug. 11. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!