Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez jó ismerkedés lehet vonaton?
Sokat szoktam utazni vonaton. Mindig látok rajta csinos fiatal lányokat.
Nagyon jó tehetségem van rajzolásba grafikába, állítólag nagyon ügyesen élethűen le tudom rajzolni a másikat. Arra gondoltam hogy a hosszú vonatút alatt lerajzolom a kiszemelt lányt és a végén oda adom neki hogy egy elérhetőség cserébe odaadom a rajzot
Két eset van:
1. Ha jól nézel ki. Reakció: " jaj de ügyes vagy? Mióta csinálod? Megnézhetem a többi rajzodat? Persze, ott leszek. Blablabla...."
2. Ha nem nézel ki jól. Reakció: "Te engem bámultál? Hogy gondolod ezt? Mocskos szatír!"
Inkább menj oda hozzájuk és mondd ezt:
-Szia! Kormolnám a púzódat.
Szerintem nem rossz ötlet, de ne lepődj meg, ha valaki esetleg pofán vág, vagy elkezd üvöltözni veled, hogy te milyen jogon bámulod és rajzolod le. Gyönyörű, ártatlannak tűnő lányok is tudnak undorító módon viselkedni, tapasztalatból mondom.
Ha vállalod a kockázatot, lehet, hogy sikerül meghódítanod ezzel a módszerrel egy lányt. Nem feltétlenül olyat, akit érdekel a művészet, de az lenne az ideális, mert akkor rögtön lenne közös témátok. Szóval sok kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!