Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti hogy reagálnátok erre?
Figyelt kérdés
Első randin azt mondaná nektek a fiú, hogy szimpatikusak vagytok neki és eltudna képzelni veletek komolyabbat, de nagyon zavarja, hogy van egy rossz fogatok ami eléggé feltűnő helyen van és eléggé rossz is az a fog. Barna, fekete és eléggé visszataszító. Bunkóság lenne, ha ilyet mondana? Mit gondolnátok róla?2016. dec. 16. 18:06
1/23 anonim válasza:
Igen, bunkóság lenne ha ilyet mondana. Nem csak az első randin, akár a másodikon is...
De egyébként jogos: a csaj is vegye a lapot és ha tényleg így van akkor tegyen azért,hogy ne így legyen mert a legközelebbi pasi esetleg nem jegyzi meg, de azt sem,hogy egyébként komoly kapcsolatra vágyna Veled.
3/23 A kérdező kommentje:
Nem tudom úgy megcsókolni, hogy ott az a rossz, visszataszító foga. Nem tehetek róla. Ezért gondoltam rá, hogy vesztenivalóm nincs, szólok neki. Mert, ha meg nem szólok neki, akkor lehet nem csináltatja meg a fogát. Jóideje nem volt párkapcsolatban és nem foglalkozott a fogaival.
2016. dec. 16. 18:13
4/23 A kérdező kommentje:
" Akkor minek randizol vele??"
Szerinted minek? Nehéz kitalálni?
2016. dec. 16. 18:13
5/23 anonim válasza:
Igen nehéz. Mert ebből az jön le,hogy te undorodsz tőle,és nem is tetszik neked igazán. Hagyd békén a csajt!
6/23 anonim válasza:
1-es vagyok.
Te akkor a pasi vagy!Valahol azt éreztem,hogy inkább a rossz fogú csajszi panaszkodik.
Ha egy lánynak nincs pasija akkor se hanyagolja el a fogát, ez nem kérdés.
Akkor egyáltalán mennyire igényes egyéb vonatkozásban ha ez sem érdekli és nem megy el a fogorvoshoz?
7/23 A kérdező kommentje:
A rossz fogától undorodok te hülyegyerek. Bár te biztosan szívesen csókolsz meg olyat aki nem ápolja a fogait. Egészségedre!
2016. dec. 16. 18:16
8/23 anonim válasza:
Basszus, ne mar. A fogait sem apolja, el tudod kepzelni, hogy mi van mashol? Ez nem kifogas, hogy ha nincs senkim, akkor eligenytelenedem.
9/23 anonim válasza:
Nem lennék szegény csaj helyében. Olyan pasival van ,akinek nem is tetszik igazán....
10/23 A kérdező kommentje:
62% te magadtól vagy ilyen hülye vagy fogják a kezed?
2016. dec. 16. 18:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!