Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti hogy reagálnátok erre?
Figyelt kérdés
Első randin azt mondaná nektek a fiú, hogy szimpatikusak vagytok neki és eltudna képzelni veletek komolyabbat, de nagyon zavarja, hogy van egy rossz fogatok ami eléggé feltűnő helyen van és eléggé rossz is az a fog. Barna, fekete és eléggé visszataszító. Bunkóság lenne, ha ilyet mondana? Mit gondolnátok róla?2016. dec. 16. 18:06
11/23 anonim válasza:
A csak helyében lennék:és ezt mondanád nekem én dobnálak,és megmondanám keress magadnak jobbat. Csak nem fáj az igazság??!
13/23 A kérdező kommentje:
Az fáj, hogy unatkozó trollok is hozzászólhatnak a kérdésekhez.
2016. dec. 16. 18:25
14/23 anonim válasza:
Szólj neki, igazad van, hogy veszíteni valód nincs.
15/23 anonim válasza:
Mond Neki,hogy el kellene menned a fogorvoshoz, de tartasz tőle. Nem kísérne el Téged? Erre aztán hátha reagálna valamit.
16/23 anonim válasza:
Nem vagyok troll. De te kérdeztél,én csk válaszoltam. Az már más kérdés ,hogy neked ez nem tetszik. Én így reagálnék,ha valaki ilyet mondana nekem!
17/23 anonim válasza:
Lány vagyok és nekem is van rossz fogam,sajnos genetika miatt mert mosom,fogselymet és szájvizet is használok naponta min 2x. Én folyamatosan csináltatom,persze mindig kell félretenni is és az nem kevés. Pl van olyan fogam ami gyökérkezelés után szürkült be és az is fizetős mert belülről fehérítik,akkor ott van a korona és amalgám tömés esztétikusra cserélése. Szerintem nem gáz,ha megjegyzed óvatosan,valszeg ő is tud róla :) Az is lehet megakarja csináltatni csak anyagiak miatt még várni kell kicsit.
18/23 A kérdező kommentje:
Akkor okos vagy nagyon. Inkább elküldenél bárkit, mint megcsináltasd a fogad. Értem én, igénytelen vagy mint állat.
2016. dec. 16. 18:30
19/23 anonim válasza:
Nem vagyok igénytelen! Minek írsz olyat mikor nem is ismersz? Képzeld én minden évben járok fogorvoshoz!!
20/23 A kérdező kommentje:
De, igénytelenséged sugallod az írásaiddal.
2016. dec. 16. 18:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!