Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nekem ő kell, mit csináljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem ő kell, mit csináljak?

Figyelt kérdés

17/L vagyok és alakulgatott valami egy 24 éves pasival. Azt gondoltam, hogy csak szórakozik velem, de egyre komolyabb látszott az egész, s belézúgtam, pedig nem akartam.

De egy pár hete már nem is foglakozik velem, s ma hallottam ismerősöktől, hogy pár hete egy buliban rámászott egy csaj. Kutattam, s azt hallottam, hogy együtt vannak. De nekem kell ez a pasi...már tökre kivagyok, hogy nincs senkim és még ez sem jött össze...

Mit csináljak? Már annyira unom, hogy nincs senkim...

2010. máj. 2. 20:58
 1/9 anonim ***** válasza:
Hagyd ezt a srácot, csak azért kell neked, hogy legyen valakid, ő pedig talált valakit, aki láthatóan viszonozta az érdeklődését veled ellentétben. Nekem sincs jelenleg senkim, de nem bánkódom, van ezer dolog, ami boldoggá tehet, neked jobb lenne olyat keresni, akit képes vagy megszeretni, nem csak a tudat, hogy melletted van.
2010. máj. 2. 21:00
 2/9 anonim ***** válasza:
énis így vagyok sajnos randizgattunk és ma hallottam tesómtól hogy a nagy Ő a volt csajával biciklizget....teljesen kivagyok
2010. máj. 2. 21:01
 3/9 anonim ***** válasza:
szerintem felejtsd el a pasit...
2010. máj. 2. 21:05
 4/9 A kérdező kommentje:

Csak már nagyon kivagyok, mert itt vagyok majdnem 18 évesen, s nem mondhatom el magamról, hogy volt egy normális kapcsolatom, sőt...

Szinte egy sem volt, mert mindig rájöttem, hogy csak meg akarnak fektetni...

De már szükségem van valakire..

2010. máj. 2. 21:06
 5/9 anonim ***** válasza:
Nézd, én idősebb vagyok nálad és egyetlen egy normális kapcsolatom volt. Nem bánom, így alakult, ebben semmi szégyellnivaló nincs, még mindig ezerszer jobban jártál, mintha valaki olyat szeretnél, aki szarba se néz.
2010. máj. 2. 21:07
 6/9 anonim ***** válasza:

kábé nekemis ugyanez a helyzet volt. Akaratlanul is beleestem egy fiúba aki csak kavarni akart velem aztán összejött egy lánnyal. és csak azt tudom tanácsolni, hogy hgyd azt a srácot, mert ő már másé. és ne akarj kapcsolatrontó lenni. és persze hogy szar érzés mással látni azt akit szeretsz. de ezt csak a következő szerelem tudja elfeledtetni veled. kerüld őt és csak nagyon keveset gonolj rá. és valami piával, cigivel, könnyvel ülj ki a teraszra és napozz mert nagyon hangulatos és akkor simán boldognak érezheted magad, és arra az időre minden problémát elfelejtesz. tapasztalatból mondom.

sok szerencsét mindenhez remélem boldog leszel :)

16/L

2010. máj. 3. 10:47
 7/9 anonim válasza:
amúgy,azért ne legyen pasid hogy elmondhasd magadról h volt már kapcsolatod.,,,,"annyira unom, hogy nincs senkim''..ez ilyen, egyszer majd tényleg összefutsz a nagy Ö-vel,,, mert sok nagy Ö jelölt van a világban,20/F(egyébként nekem sincs senkim)
2010. máj. 4. 11:45
 8/9 anonim ***** válasza:
keress jobbat!
2010. máj. 5. 14:08
 9/9 anonim ***** válasza:
Gondold át. Szerintem nem szereted őt. Csak azért akarod, mert kapcsolatra vágysz, de ez nem lesz az igazi. Várj ezzel. Nem könnyű, de ha már kapcsolat, akkor legyen olyan, ami örömöt is okoz. Nekem is 18 évesen volt az első igazi kapcsolatom, bár nem sikerült hosszúra. De szerelemből volt, nem abból, hogy untam, hogy egyedül vagyok. Legyél türelmes. Sok szempontból irigylésre méltó, hogy egyedül vagy. Majd ha túl leszel vagy két hosszabb kapcsolaton, érteni fogod, miért kellene irigyelned a mostani önmagad.
2010. máj. 5. 14:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!