Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért ennyire érdektelenek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire érdektelenek a mai nők? Ők nem akarnak ismerkedni?

Figyelt kérdés

Már sokadik randevún tapasztalom, hogy meglehetősen távolságtartóak, pedig azt írják, hogy mennyire magányosnak érzik magukat. Mikor legutóbb is elkezdtem mesélni a belső földről, a csaj lopva az órájára pillantott. Úgy viselkedett, mintha valami kegyesség lenne tőle, hogy mellé ülhetek. És ez már nem tudom hányadik ilyen eset.

Kérem szépen én úgy látom, hogy ezek a nők csak ki akarják tölteni az üres idejüket, eszük ágában sincs kapcsolatot keresni. Haverom ugyanezt tapasztalta.

#nők #érdekttelen
2016. dec. 14. 18:37
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Hogy miről beszéltél?

Mi az a belső föld?

2016. dec. 14. 19:33
 12/23 anonim ***** válasza:
14%

Rossz a tèmád. A csajok leszarják a mèlyebb tèmákat.

Fájdalom, de ezekből kell választanod:

Barátok kozt, tahovilag, kommersz divat, bulvár stb. :(

2016. dec. 14. 19:38
 13/23 anonim ***** válasza:
88%
Ha az atomfizikát elemeznéd neki az is valószínű untatná és engem speciel a foci a lovaglás és még ezer téma nem érdekel. Abban igazad van hogy nem egymást keresitek. De ha valakit láthatóan untatsz akkor keress más témát. Annyi mindenről lehet beszélgetni. De ha már valaki felhozta a sorozatokat meg a divatot. Na a csajt pont úgy untatja a belső földed mint téged Brad Pitt aktuális szerelmi élete vagy az idei divat a női újságok szerint. Gondolom a lány sem ezekről próbált beszélni pont azért mert nem érdekes téma sokak számára. Szerintem nem kéne személyes sértésnek venned a reakcióját főleg hogy próbált feltűnés nélkül az órájára lesni. Könyveld el hogy nem vevő rád te se őrá és keress olyat aki ugyanabban hisz mint te és ugyanabban a témában érdekelt.
2016. dec. 14. 19:53
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén? Akarnak ismerkedni, csak nem veled.

Távolságtartóak, te a belső földről beszélsz, ő már menekülne, lopva az órájára pillant.

Egymást kell megismerni, flörtölni, bókolni, kapcsolatot teremteni, nem tudományos témákról meg szájensz fiksönről beszélni. Ez nem vonzó.

33F

2016. dec. 14. 20:03
 15/23 anonim ***** válasza:

De nyögd már ki légyszíves, hogy mit takar nálad az hogy belső föld?

A föld szerkezete? A föld összetétele? Vagy mi???

2016. dec. 14. 20:08
 16/23 anonim ***** válasza:
85%

Lehet, hogy nem érdekli a téma.

Én is magányos vagyok, de inkább egyedül vagyok, mint olyannal, aki nem érdekel.

Te együtt lennél olyan nővel, aki Barátok közt-ről beszél állandóan? Neked ennyire nem számít, hogy ki, csak legyen?

2016. dec. 14. 20:08
 17/23 anonim ***** válasza:
Már meg sem lepődöm azon, hogy a lelki nyomorékok megint lenullázták a válaszomat. Ezek szerint sokan magukra ismertek...
2016. dec. 14. 20:26
 18/23 Sunshinedoll ***** válasza:
74%

Ha nekem kezdenél el a belső földről beszélni, én is az órámat nézegetném :D Fogalmad nincs, hogy kell ismerkedni, mi az a kommunikáció, és unalmas vagy. azt hiszed, a randi abból áll, ki tudja a legfurább f-szomságokat összehordani, pedig olyan tök egyszerű a dolog, mint a másik iránti érdeklődés és egymás megismerése :D

Hallgass a 33 éves fazonra pár válasszal fentebb, az ő hozzáállásával sok csajt meg lehet fektetni. A belső földdel egyet se :D

2016. dec. 14. 21:33
 19/23 anonim ***** válasza:
60%

Ha nekem elkezdenél tolni valami baromságot a belső földről, nem az órámat nézném, hanem otthagynálak :DDD

(Akik erre kérdeznek rá: A ”Föld” egy 1300 km vastag földkéregből áll, aminek a BELSŐ OLDALÁN már évmilliók óta van egy 4. valamint 5. dimenziós, a mi fogalmaink szerint halhatatlan, paradicsomi létállapotban élő birodalom, melyet a régi misztériumok Aghartának neveztek, a Siddhák lakóhelyének, az angyalok birodalmának.", kb erről szól a dolog)

Amúgy velem órákig el lehet dumálni konkrétan bármiről a bulvártól a pszichológián át a csillagászatig, de ehhez megfelelő partner kell, akivel megvan az összhang, és ilyen beszélgetőpartnert NAGYON nehéz találni. A legtöbb emberrel egész egyszerűen nem "találunk egymásra" ilyen téren.

2016. dec. 15. 09:28
 20/23 anonim ***** válasza:
15%
Sajnos primitìv tèmákat várnak el... Meg legyè' menő... Lásd 33 èves meg Szánsájndoll remek hozzászòlásait.
2016. dec. 15. 09:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!