Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pesten tényleg könnyebb ismerkedni?
Vidéki kisvárosban élek. Szinte alig vannak korombeli jó lányok. Akik meg vannak, sokat képzelnek magukról, és a fehér BMW-st várják.
Hallomásból Pestről viszont tudom, hogy ott sok srác is, ha valami egy picit is nem tetszik a csajukban dobják, mert simán lesz másik, annyi a "választék".
Míg én alapos ok nélkül nem merném kidobni a barátnőmet (szeretem, azért ezt tegyük hozzá), mert kitudja mikor találnék olyat aki legalább olyan mint Ő.
Itt nálunk valahogy férfit mindig többet látok, utcán, boltba, kocsiba stb rengeteg, míg lányból szemrevalót vagy netán átlagosat is alig alig, így érthető hogy Ők válogatnak hiszen megtehetik, és nyilván hogy a legjobbat akarják.
nem ezt mondtam, és nem is ezt képzelem. Miért kell kiforgatni?
Akkor vagy kamuzik sok pesti, vagy tényleg van benne valami...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!