Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek könnyebb ismerkedni? Lánynak vagy fiúnak?
Legyen itt egy kisebb filozófiai kérdés. Rögtön állást is foglalék benne, pivel pasi vagyok, nem tudok elfogulatlanul nyilatkozni
szerintem manapság a pasinak nehezebb, mert ritkán kerül olyan szituációba (barátok, társaság) ahonnét egyáltalán választhat magának valakit. És ha megis van, hetekig-hónapokig kell közelebb férkőznie a célponthoz. Nekünk kell kezdeményezni, éshát a nők nem nagyon könnyitik meg a dolgunkat. És sajnos bármilyen szépen is alakul, bármikor jöhet egy gáncs :/ (foglalt, van kizáró ok, nemszeret, messze lakik, volt pasijai, munkamánia)
Elsősorban a lányoknak, mert a férfiakban benne ban az "ősember effectus". Azaz régen 50 fős csoportokban éltek, és ha 1 férfi közeledett a nőhőz, és ő elutasította, akkor minden nőnél minusszal indult volna. most már nem ilyenvilágban élünk, de az ősember effectus megmaradt a génünkben.
De a nőknél is megvan ez a félelem, mikor a bugyit kéne lecsusszantani. :) Akkor az az utolsó védőpazsuk.
13:46
Erre mit mondok? Igaz lehet? Vélemény?
Én nem félek kezdeményezni, és nagy ívben leszarom ha elutasít. Adtam neki 1 esélyt nem élt vele, akkor én legyek a szomorú?
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!