Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok? Városba vagy vidéken (kis településen) könnyebb ismerkedni (lányokkal)? 18/F
Szerintem meg vidéken. Általános tapasztalatom,hogy vidéken sokkal nyitottabbak az emberek, mert kevesebben vannak. Nagy városban az emberek hajlamosan csak úgy elmenni egymás mellett, és hidegebbek. (persze nem mindenhol).
De lehetőségek miatt pedig nagyvárosban jobb,mert több a lány. A fene se tudja :)
Ha csak szexre kell, kurv* mindenhol van ;) :D
Én egy 20000 fős városban élek Budapesttől nem messze (Gyömrő), nem vagyok az a klubbozós, bárban részegedős fajta és bár a városunk igen igényes kis település sok lehetőséggel, mégis eltörpül amellett amit a főváros nyújthat.
Mindenki mindenkit ismer, a 20000 lakosból a korosztályomra jutó kevés nőből még kevesebb az a nő akiben potenciálisan érdekelt lehetnék, persze megfordul itt sok nem gyömrői is, de még úgy sem túl rózsás a kilátás :)
Nem kétséges, hogy minél nagyobb a település annál könnyebb ismerkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!