Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha igen, van e kedved ismerkedni?
Ha nem, akkor meg nincs kedvem.
Mi ez az értelmetlen kérdés?
Nem semmi. Eléggé durva a szűrőd.
Nem gondolod, hogy így forever alone leszel?
Azért nem Zac Efronról vagy egy görög Istenről kockahassal álmodozok halihó. Steve Zahn egy tök átlagos férfi aki nekem tetszik.
Az sem baj ha szemüveges. Nem pont a teljes hasonmását keresem kedves IQbajnokok.
Én hasonlítok rá. :)
Csak idősebb, mint én. 1,5x kisebb a feje, mint az enyém. Nekem nincsen olyan borostám, mint neki. A hajam is más, kicsit nagyobb az orrom, máshogy állnak a füleim, magasabb vagyok és nagyobb a testtömeg indexem.
De a szemem színe ugyan olyan, ha mellé állítanál, akkor az lenne az első gondolatod, hogy "két tojás" és nem azért, mert két tyúk tojás lenne a kezemben.
Hát, egyelőre nem sok kedvet kaptam hozzá, egyrészt mert nem vagyok holmi "b" kategóriás színészpótló dublőr, másrészt mert azt se tudom, ki az :-).
Most rákerestem google-ben, úgy látom, egy nálam 2x idősebb fószerről van szó ,így nem tudom, hogy nézett ő ki 20-onévesen, de szerintem szebb szál legény vagyok nála, legalábbis sokan jóképűnek tartanak. A belső tulajdonságait illetően fogalmam sincs, milyen ember, de tartok tőle, hogy egész más, mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!