Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkereső oldalon mi a következő lépés "szia! Van kedved ismerkedni? " után?
Nézd meg az adatlapját, aztán válaszd ki mondjuk vlmit, amit érdekesnek találsz.
Pl. ha sok testvére van, kérdezheted milyen nagy családban felnőni?
Vagy kérdezd meg, hogy van? Történt-e vele vlmi mostanában? stbstbstb Innen már akár el is indulhat egy beszélgetés.
Ha egyforma a hobbitok, akkor felhozhatod azt is és akkor már könnyebben beszélgettek, mert neki is, neked is otthonosabb a téma.
Aztán: Milyen filmet láttál utoljára? Van kedvenc könyved? Miért vagy fent az oldalon? Régóta nincs párod?
Persze az intim kérdésekkel csak óvatosan, de mivel nem szemtől szemben megy a dolog, könnyebben elárultok magatokról ilyesmit is.
Sok sikert! :)
Ez már eleve rossz nyitás, és nem is csoda, ha nem válaszolnak rá.
Viszont abból, hogy ezt a kérdést egyáltalán feltetted, az következik, hogy te sem tudod igazán, hogy kit/mit is szeretnél. Gondold végig, hogy te milyen vagy, mi érdekel, mit szeretsz csinálni, mivel szeretsz foglalkozni, stb. - és olyanokkal ismerkedj, akik lehetőleg minél több mindenben egyeznek veled... és akkor máris van kiindulási alap, van miről beszélni. Ha - teszem föl - szereted mondjuk az animéket, keress olyanokat, akik szintén szeretik, és akkor beszélgethettek a kedvenc animéitekről, stb. Vagy ha szeretsz olvasni, akkor szintén könyvmolyt keress, és a kedvenc könyveitekről... Ha szereted a természetet, akkor szintén természetbarátot, és így tovább.
Szerintem ez egy működőképes kérdés. Én mindig ezzel nyitottam, és több ismeretségem (meg egy házasság és egy kislány) született ebből az árva kis mondatból.
Szerintem ez egy lényegre törő kérdés, ami nem arra utal, hogy akar-e általában, hanem, hogy velem akar-e. Aztán ha nem akar, akkor vagy nem válaszol, vagy megírja, hogy bocsi, én a tüsi hajra, vagy a hosszú hajra bukom, vagy messze lakunk egymástól, vagy satöbbi. Ha azt mondja, persze, miért is ne (feltételezem, hogy megnézte az adatlapom, és a bemutatkozásom, és a fotóim, meg egyéb paramétereim alapján megfelelek neki első rostán.) Akkor vagy az adott oldalon működő chatre hívom, vagy msn-re, skype-ra vagy valami (itt neked kell rugalmasnak lenni, egy lány sosem fog a kedvedért telepítgetni). Aztán jöhetnek az általános témák (hagyd nyitva az adatlapját egy külön ablakban, nehogy olyat kérdezz, amit kiírt magáról. Ő nem fogja tudni, hogy te ki is vagy, de te tudd, ez figyelmesség a férfi részéről, és különben is mi vagyunk az okosabbak.. :-)). Szóval a mit is dolgozol pontosan, a hol is laksz, egyedül, családdal, ha esetleg van közös téma, akkor arról is mehet egy kis csevegés, aztán adja úgyis magát a dolog. Nem kell az olyan beszélgetést erőltetni, ahol érzed, hogy te a 26-dik dolog vagy a lánynál, két telefon meg a smink, meg ha fiúbarát, akik sorban jönnek hozzá, plusz még 4 csetpartner, egyebek. Aztán ha aznapra vége, akkor úgy búcsúzz el, hogy tudd meg a végén, hogy továbbra is akar-e beszélgetni, este fent lesz-e, zavarhatod-e. Nem kell elfelejteni, és a másikkal sem elfelejtetni, hogy a cél a párkeresés, nem a végtelen csetelés, levelezés a lány unalmának elűzése érdekében, aki egyébként már 4 éve regisztrált, és folyton 43 olvasatlan levele van, párja meg valahogy mégsincs... A szexet én nem szoktam magamtól szóba hozni, legfeljebb nagyon óvatosan reagálok a magas labdákra, de az elsőt még lehet hogy ki is hagyom. Sok infantilis barom akar a második percben a maszturbálási szokásairól beszélni, tehát a lánynál ebben a témában lehet, hogy tele a padlás. Egyébként meg ha egészséges felnőtt nő, akkor úgyis igényli a szexet, tehát arról nincs mit beszhélni. És ezután -adott helyzettől függően- jöhet a személyes találkozó, és onnantól már élesben mehet a randi. És légy kedves, és türelmes, és lovagias, és bókolj, és dícsérd, de őszintén, mert a másik sem hülye, észreveszi, ha csak célzatosan bókolgatsz, hogy ágyba vihesd...
Én egy hétre az első bátortalan "szia! Van kedved ismerkedni? " után már utaztam is (250 km-t), és kerek egy évre rá össze is házasodtunk, és jó másfél évre rá a gyermekünk is megszületett! :-)
Remélem, segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!