Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire érdektelenek a mai nők? Ők nem akarnak ismerkedni?
Már sokadik randevún tapasztalom, hogy meglehetősen távolságtartóak, pedig azt írják, hogy mennyire magányosnak érzik magukat. Mikor legutóbb is elkezdtem mesélni a belső földről, a csaj lopva az órájára pillantott. Úgy viselkedett, mintha valami kegyesség lenne tőle, hogy mellé ülhetek. És ez már nem tudom hányadik ilyen eset.
Kérem szépen én úgy látom, hogy ezek a nők csak ki akarják tölteni az üres idejüket, eszük ágában sincs kapcsolatot keresni. Haverom ugyanezt tapasztalta.
Ha valaki az óráját nézi, miközben artikulálva odafigyelve a szavaimat intézem hozzá, olyan dolgokat tárok elé, amiről valószínűleg sosem hallott (nem bulvár téma) szerintem legalább annyira bunkóság, mint ha nagyokat ásítozna közben. Igazam van?
Nem mondja ki nyíltan, de azt mondja ezzel, hogy untatom. Ha pedig untatom mi a fenének keressük egymást?
Magányos vagyok, akarok párkapcsolatot, de csak azzal aki külsőleg és belsőleg is tetszik.
A legtöbb fiú pedig nem ilyen.
L22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!