Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elmondjam neki? (bővebben lent. )

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam neki? (bővebben lent. )

Figyelt kérdés

A tavaly ősszel volt egy tábor Szegeden.Mindenki más-más családoknál volt elszállásolva és most őket is vissza kell fogadjuk.Ott megismertem egy fiút,akit azóta nem tudok kiverni a fejemből.Akkor nem mertem megmondani és amikor odajött hozzánk akkor én mintha teljesen leálltam volna,nem tzdtam beszélgetni sem vele.De most mivel visszajönnek,lehet most látom őt utoljára,de nem tudom hogy megmondjam-e neki,hogy tetszik nekem..és ha meg is akarom,akkor hogy? Kérlek segítsetek.

13/L

2010. máj. 2. 09:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Várj 3-4 évet...
2010. máj. 2. 09:53
 2/5 anonim válasza:
hát szerintem nyugodtan megmondhatod neki hisz ez lesz az utolsó esély.szerintem szép lassan neki kezdel hogy szia szeretnék mondani valamit és akkor jön majd magátol
2010. máj. 2. 15:06
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Bár az első hozzászóló válaszát nem értem teljesen.Hiszen most látom őt utoljára,hogy várjak még 3-4 évet?De azér köszönöm!:)
2010. máj. 2. 19:21
 4/5 anonim válasza:
jó nagy idióta vagy...13 éves p_icsa inkább járna a tanuláson az eszed hamár az első kommentet se bírtad felfogni....
2010. máj. 2. 20:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Kis butus!! Ebből úgyse lesz semmi! Nyugodtan megmondhatod neki: senki se fog tudni róla és tapasztalatszerzésre is kiváló. Utána meg mars vissza tanulni!
2010. máj. 2. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!