Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon miért csinálja ezt ez a lány? Le akar rázni vagy csak tesztel? 😭 25F (19L)
-azt tudom, hogy van barátja, de a srác nagyon rosszul bánik vele, állítólag érzelmileg zsarolja és lenézi, nem értem miért vannak együtt.
Én kb egy éve ismerem, eddig csak beszélgettünk és időnként mindig kedvesen visszaírt, már az elejétől fogva volt olyan, hogy hetekig napokig nem válaszolt, de egyszer csak írt és kedves volt, meg magyarázkodott.
Nos az az igazság, hogy egy ideje elkezdtünk találkozgatni. Egy, vagy két hete találkoztunk. Utána megint nagyon sokáig nem válaszolt, majd válaszolt, utána most megint írt, és megint megbeszéltünk egy találkozót, szinte egy egész délutánt együtt töltöttünk. Olyan furcsa volt, nagyon jól érezte magát velem, látszólag. Meg biztonságban. Nehéz elmondani, meg érezni lehetett a beszédéből, felhozott témákból, hogy érdeklődik és tetszem neki. Mondta például azt is, hogy milyen szép a kezem, ez is olyan furcsa volt. De tudom, hogy van barátja, ezért nem akartam kellemetlen helyzetbe hozni azzal, hogy nagyon nyomulok. -- Múltkor amúgy még azt is írta, hogy moziba, vagy sörözni menjünk el!!!--- csak sajnos nem vettem időben észre az üzenetét és csak sétálni voltunk. meg beültünk egy gyorsétterembe (nem valami extra)
Na nem akarom hosszúra fogni, annyi a lényeg, hogy tegnap találkoztunk és ma meg megint nem válaszol, pedig fent van egész nap a facebookon, persze a facebook azt sem írja ki, hogy látta.
Most ez lerázásnak tűnhet, de mióta ismerem ezt csinálja, és ezzel ellentétben egyre gyakrabban találkozunk és egyre szorosabb a viszonyunk a találkozók alatt. A legközelebbi már nagyon furcsa lesz, lehet meg is csókolom.
Légyszi most ne azt boncolgassátok, hogy minek találkozom vele, ha van barátja. Ez maradjon az én dolgom, oké? Senki se törjön pálcát emiatt a fejem fölött.
Hanem megoldást várok arra, hogy ha esetleg tényleg ennyire érdekődik, akkor miért húzza (egyáltalán hogyan tudja, én még a leghülyébb haveromnak is azonnal válaszolok) napokig néha a válaszadást. Szándékosan lerázási célból, vagy tesztel, vagy a barátja miatt, vagy egyszerűen ő ilyen?
Nem akarok sem többet, sem kevesebbet beleképzelni abba ami van és normális válaszokat várok.
Szerény véleményem az, hogy ha éppen rosszabb periódusai vannak a lánynak akkor találkozik veled és keres is mert jól érzi magát veled és gondolom el tud veled nevetni és meghalgatod ,még a barátjával már ez nem feltétlen van meg. De ne menj bele mélyebb dolgokba ,legalább is most még, sajnos én a másik oldalról pont tudok nyilatkozni , 5 év után vége a párkapcsolatomnak és a lány 19 pont most, az elmúlt időben voltak gondok /sérelmek, és veszekedések,és sorolhatnám ... ő is találkozott mással ,elmondása szerint jól esett neki hogy szépeket mond neki és hát a bókok amit én sajnos nem feltétlen adtam meg már ,múltbéli dolgok /sérelmek miatt. De nem lett semmi több neki a másik fiúval és nem is akart tőle csak jól esett neki. Neked azt mondanám ,hogy ne menj bele komolyabban,persze beszélgetni lehet meg találkozni de ha meg mégis úgy tennél hogy csók vagy bármi akkor előbb idő és idő, várd meg ő mit tesz, mert ha tényleg rossz a kapcsolata idővel kilép belőle ,akkor viszont tudni fogja hogy Te biztos meghallgatod és számíthad rád, de persze 19 évesen maga sem biztos a dolgokban ezt ne feledd, lehet csak élni akar éppen meg kipróbálni új dolgokat.
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!