Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyi ideig kell valakivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi ideig kell valakivel ismerkedni mielott osszejovunk?

Figyelt kérdés

Ket het utan osszejottem egy sraccal mert nagyon osszhangban voltunk de kiderult par hetre ra hogy pszichopata.

Tenyleg par honapot hagyni kell az ismerkedesre vagy ez nem kobe vesett szabaly? Ezen mulik tenyleg? Vagy nehany randi utan is lehet boldog kapcsolat belole?

2016. nov. 30. 23:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Részemről néhány randi után is lehet
2016. nov. 30. 23:20
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, ha a következő delikvenssel hónapokat várva derül majd ki később a defekt, akkor miatta majd évekre tolod a várakozási időt? Én is peches vagyok párkeresésben, jöttem már össze velejéig gyáva és életképtelen lánnyal, éltem már át milyen menet közben döbbenni rá mennyire pitiáner és aljas tud lenni a másik, mégsem fogok az ő hibáik (és ha melléfogásként nézem, egyben az én akkori hibáim miatt) a majdani randijaimat valami íratlan, mondvacsinált menetrendhez igazítani, erre nincs szabály és nem is kellene. Ne görcsölj rá, azzal sokkal többet rontasz, hidd el.
2016. nov. 30. 23:50
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nem lehet erre taktikázni. Néhány tulajdonság tényleg csak az idő múlásával mutatkozik meg... :/
2016. dec. 1. 00:05
 4/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat, sokat segitettek:)
2016. dec. 1. 00:17
 5/5 BlackSword ***** válasza:
Semeddig... Ez az ismerkedős fázisos dolgot sosem értettem... Aztán meg jön a hiszti, ha összejön mással, meg a többi farizeuskodás, meg a szemantika...
2016. dec. 1. 05:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!