Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság 40év felett hol lehet ismerkedni párkapcsolat céljából?
Figyelt kérdés
2016. nov. 18. 18:40
2/9 anonim válasza:
Amennyiben nő vagy akkor itt veleml.
3/9 A kérdező kommentje:
nem vagyok nő, d ekomolyan hol lehetne?
2016. nov. 18. 19:34
5/9 A kérdező kommentje:
írnál párat? Máshol esetleg?
2016. nov. 18. 20:15
6/9 anonim válasza:
Én pl. goldengate-en szoktam ismerkedni,de nem 40-esekkel.41n
7/9 anonim válasza:
40 év feletti vagyok (nem ismerkedem, már elkeltem), és én új hobbikat, közösségeket kerestem magamnak, ahol egyszerre több ember fordul meg. Társkeresőn is ismerkedtem, de nem nekem való, inkább a személyes ismerkedés híve vagyok.
Soroljam a lehetőségeket?
Tánctanfolyam, OKJ-s képzés, szabadegyetem, ismeretterjesztő előadás, túraközösség, önismereti csoport, pszichodráma csoport, amatőr színjátszókör, főzőtanfolyam, stb.
Ha ilyen alkalmakon ismersz meg valakit, máris adott a közös érdeklődési kör. Nyilván CSAK ismerkedési céllal nem érdemes járni, hanem csak abban az esetben, ha egyébként is érdekel az adott téma.
8/9 anonim válasza:
Írd be a googleba hogy társkereső oldalak és láss csodát kihoz egy csomót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!