Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek lenne előítéletetek ebben az esetben?
Sziasztok,
Van egy egyszerű kérdésem.
Arra vagyok kiváncsi, hogy ha találkoznátok, vagy elkezdenétek beszélgetni egy sráccal, mindegy most, hogy hol (pl. utcán, buliban, színházba, egyetemen, haverok közt, múzeumba stb), és függetlenül attól, hogy hogy néz ki, mennyire jön be nektek, mennyire vonzó de ha azt mondaná az elején, hogy ő fizikus/kísérleti fizikus/kutató fizikus, akkor számítana-e ez nálatok, lenne-e előítéletetek a foglalkozás miatt?
Na és ha bejönne, de csak kicsit később pl félóra/óra után derülne ki ugyanez?
Nahát, meglep ez sok pozitív hozzáállás, nekem eddig inkább az ellentéte volt a tapasztalatom. Volt pár eset, amikor az látszott a másik arcán, hogy teljesen lenéz kb., vagy strébernek, kockának, unalmas embernek gondol és ezért elítél már előre.
:D Ha már így alakult, szívesen megismernék egy olyan lányt akinek hasonló az érdeklődési köre vagy elmondása szerint érdeklik a fizikai kísérletek és a privát üzenetekre is válaszolok.
Miért lenne előítéletem?
Szerintem ez nagyon klassz! Szeretem az okos, tanult fiúkat
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!