Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok nektek lenne előítélete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek lenne előítéletetek ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Van egy egyszerű kérdésem.

Arra vagyok kiváncsi, hogy ha találkoznátok, vagy elkezdenétek beszélgetni egy sráccal, mindegy most, hogy hol (pl. utcán, buliban, színházba, egyetemen, haverok közt, múzeumba stb), és függetlenül attól, hogy hogy néz ki, mennyire jön be nektek, mennyire vonzó de ha azt mondaná az elején, hogy ő fizikus/kísérleti fizikus/kutató fizikus, akkor számítana-e ez nálatok, lenne-e előítéletetek a foglalkozás miatt?

Na és ha bejönne, de csak kicsit később pl félóra/óra után derülne ki ugyanez?

2016. nov. 11. 21:18
 1/10 anonim ***** válasza:
93%
Nem érdekel, hogy mivel foglalkozik. Nem a szakma fogja meghatározni az emberi értékeket és a külsőt sem.
2016. nov. 11. 21:20
 2/10 anonim ***** válasza:
97%
Leonard Hofstadter, te vagy az?
2016. nov. 11. 21:20
 3/10 anonim ***** válasza:
Nekem tetszene. Ha összejönnénk biztos állandóan azzal zaklatnám, hogy meséljen, min dolgozik épp.
2016. nov. 11. 21:25
 4/10 anonim ***** válasza:
Nálam ez pozitívum lenne (első körben), feltételezném hogy hasonló lehet az érdeklődési körünk. Aztán ha később kiderül hogy mondjuk a művészfilmeket szereti meg a fine diningot, akkor tévedtem :).
2016. nov. 11. 21:26
 5/10 anonim ***** válasza:
Engem sem zavarna. Inkább érdekelne.
2016. nov. 11. 21:36
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Van pár fizikus ismerősöm, nagyon érdekes és látványos dolgokat tudnak, így mindenképp érdekelne, ha szingli lennék. Most is érdekel, gyakran mutatnak kísérleteket. Én pedig kémiai kísérleteket szoktam nekik mutatni, mivel én meg vegyész vagyok :)
2016. nov. 11. 21:52
 7/10 anonim ***** válasza:
2 évig fizikusokkal dolgoztam, fejlesztettem nekik, együtt publikáltunk, szóval nem lenne hátrány. :)
2016. nov. 11. 22:24
 8/10 A kérdező kommentje:

Nahát, meglep ez sok pozitív hozzáállás, nekem eddig inkább az ellentéte volt a tapasztalatom. Volt pár eset, amikor az látszott a másik arcán, hogy teljesen lenéz kb., vagy strébernek, kockának, unalmas embernek gondol és ezért elítél már előre.

:D Ha már így alakult, szívesen megismernék egy olyan lányt akinek hasonló az érdeklődési köre vagy elmondása szerint érdeklik a fizikai kísérletek és a privát üzenetekre is válaszolok.

2016. nov. 11. 22:39
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem inkább szimpatikussá tenné, mert egy komoly emberre vall. Nekem igeni számít, hogy mi az illető foglalkozás. Ne közmunkás, biztonsági őr, BKK ellenőr vasutas legyen már. Az mindegy mikor derül ki róla. Előre nem kérdezném meg, mi a foglalkozása, majd kiderül.
2016. nov. 11. 23:24
 10/10 anonim ***** válasza:

Miért lenne előítéletem?

Szerintem ez nagyon klassz! Szeretem az okos, tanult fiúkat

19/L

2016. nov. 12. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!