Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti miket válaszolnátok abban az esetben, ha egy lány ismerősötök ilyen ajánlatot tenne nektek? Ti is úgy reagálnátok, mint a lenti esetben? (kép lent)
Vagy azzal a fiúval ellentétben ti belemennétek és szívesen volnátok olyan szerepben?
Itt olvasható: [link]
Ilyen már velem is volt, pedig nem is nézek ki olyan jól szerintem. Aztán a csaj letiltott mert megsértődött :D
Jól tetted. Pacsi.
Magyarul ő egy k..va max nem pénzt kér hanem wellnes meg ilyenek. Hát nem érte el amit akart.
Ez undorító.
Elküldeném melegebb éghajlatra.
Viszont ez nem történhet meg mert nekem ilyen agyatlan lány ismerőseim "nincsenek", legalábbis akiről tudom, hogy ilyen azzal nem állok szóba.
Az ilyen gondolkodik is mielőtt ír vagy csak kifossa a száján a szavakat...?:D
Egyébként jó nagy ri-banc. Ezt bevállalni egy nyamvadt wellness-ért meg ajándékokért...Látszik nem sok öröme van az életben.
Amelyik férfinek az IQ-ja nagyobb 1_nél az biztos nem fogadja el ezt. Aki csak úgy képes teherbe esni random...
De ez a nő tényleg egy szánni való példány.
lol :D
elég megnézni a lányka képét... tipikus c típusú ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!