Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti miket válaszolnátok abban az esetben, ha egy lány ismerősötök ilyen ajánlatot tenne nektek? Ti is úgy reagálnátok, mint a lenti esetben? (kép lent)
Vagy azzal a fiúval ellentétben ti belemennétek és szívesen volnátok olyan szerepben?
Itt olvasható: [link]
Sztem ez valami nyúlkiugrató, polgárpukis kamu.
De tfh mégis igaz. Én inkább csak egyszer leszopatnám a lányzót, de mélyebbre nem mennék(hehe) ebben.
Gyanítom, hogy egy közepesen kiépült HPV tenyészet lehet a nunujában, illetve ha már nekem is ilyen ajánlatot tesz, ki tudja ki másnak tesz még hasonlót.
Amúgy kicsit udvariasabb lennék vele és nem iylen paraszt.
Nem nem nem tudom elhinni, hogy ilyen emberek léteznek :D
Mondjuk leginkább a vége a gyanús, hogy azt mondja, tőle lehet gyerek is...
De komolyan, reménykedek benne, hogy kamu :/
Ha en fiu lennek egyszer elfogadnam, hogy kielegitsen, de nem nyulnek hozza. Majd utana elkuldenem a pasijanak, ha mar igy viselkedik.
Remelem, hogy ez kamu, mert bar en sem vagyok egy apaca, de azert ez mar tenyleg durva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!