Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehetne manapság ismerkedni?
Én egy 22 éves srác vagyok. Időm nagyrészében lefoglal a munkám, másik nagy részében meg az egyetem. Mérnöki kar, 2 lánnyal az évfolyamon, szóva ott offos az ismerkedés.
Egyszerűen nem tudom elképzelni, hol lehetne találni egy kedves és aranyos lányt...
Internetes párkeresés sztem zsákutca, tinder...Hagyjuk...
Milyen opció jöhetne számításba? Valami olyan szórakozóhely, ahol értelmesebb lányok járnak? Létezik ilyen? :D
Hülye kérdés tudom, de már kétségbe esettül próbálok egy lányt találni...:/
Akárhogy nézem, akkor is a net a legjobb választás manapság...
30/F
#3 Az, szomorú! Lehet sírni is, akkor 100%, hogy nem lesz nőd. Lehet használni is a felsorolt dolgokat, akkor legalább az esélyed megvan, hogy talán találhatsz valakit.
Persze lehet ismerkedni utcán,random leszólítgatni idegen lányokat, de oda nagy önbizalom kell, mert bizony a 99,9%uknak lesz pasija, vagy ép sietni fog valahova!
Társkeresőre sokan csak azért járnak, hogy az olyan emberekkel -mint pl a kérdező is és sokan mások- szórakozzanak. Elhúzzák a mézes madzagot, hogy ráharapjanak, le akarják nyűgözni az illetőt. Ez nagyot dob rajtuk, amolyan önbizalomnövelőnek használják. Aztán ha megunták, jön valami indokolatlanul pofátlan közhely, amivel lekoptatják.
Valóban van abban valami, hogy régen más volt; nagyon nagy átalakuláson ment át a társadalom és ezáltal a társadalmi normák is, ami lényegében ellehetetleníti az ismert "fortélyokat".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!