Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol lehetne manapság ismerkedni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehetne manapság ismerkedni?

Figyelt kérdés

Én egy 22 éves srác vagyok. Időm nagyrészében lefoglal a munkám, másik nagy részében meg az egyetem. Mérnöki kar, 2 lánnyal az évfolyamon, szóva ott offos az ismerkedés.

Egyszerűen nem tudom elképzelni, hol lehetne találni egy kedves és aranyos lányt...

Internetes párkeresés sztem zsákutca, tinder...Hagyjuk...

Milyen opció jöhetne számításba? Valami olyan szórakozóhely, ahol értelmesebb lányok járnak? Létezik ilyen? :D

Hülye kérdés tudom, de már kétségbe esettül próbálok egy lányt találni...:/

2016. nov. 19. 20:10
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Tévedsz, kérdező, a virág ma is működik, csak más formában. A forma neve: hüvely. Arra ügyelj, hogy a rózsa már kiment a divatból, mert tüskés, de a legtöbb virág szára csokorban jól csúszik, ráadásul nincs ejakulátuma, biztonságos is ennél fogva.
2016. nov. 19. 22:22
 12/19 anonim ***** válasza:
Ajjaj, te közhelyeket reggelizel és kliséket ebédelsz? Amiket eddig írtál az alapján egy elég felszínes és fantáziátlan egyén lehetsz, aki folytatja a szülei generációjának "régenmindenjobbvót"-sírását és ipari mértékben sopánkodik, hogy "bezzeg az én időmben". Nőj fel, fogadd el, hogy a világ változik, hogy nem a szüleid ideje volt az etalon, mert előtte is másmilyen volt, és majd ezután is másmilyen lesz. Az internet nem az ördög személytelenségből épült kínzóeszköze, nem csak egyféle módon lehet használni és a hagyományos romantikus elemek még mindig léteznek.
2016. nov. 19. 22:25
 13/19 anonim válasza:
86%

Nem értem, hogy miért probléma az, ha a kérdező a régebbi típusú udvarlást/kedveskedést preferálja.

Az én párom például hasonlóan gondolkozik. Volt hogy tudta, rossz kedvem lesz, mert olyannal dolgoztam aznap, akit ki nem álhattam.

Mikor kijöttem a melóhelyről ott állt a kijáratnál a kedvenc csokimmal.

Vagy például friss kávéval ébresztett.

Az ilyen apró gesztusok szerintem többet érnek, mint a pénz, szóval kedves kérdező, szerintem ha aranyos, jófej csajt keresel, próbálkozz nyugodtan azzal, amivel eddig. Az, hogy eddig nem vált be, nem feltétlenül azt jelenti, hogy veled, vagy a módszereddel van gond... :-)

2016. nov. 19. 23:18
 14/19 anonim ***** válasza:
88%
Kérdező, szerintem meg ne változz! Végre egy normális felfogás. 28/N
2016. nov. 19. 23:48
 15/19 anonim ***** válasza:

Egy józan, intelligens lány nem engedi, hogy csak úgy végigfogdossák egy bulin, s utána a wc-n vagy a parkolóban kössenek ki. Én a buli ismerkedést nem pártolom az idétlenek miatt. Virtuálisan is lehet jól meg rosszul ismerkedni. Ha 3-ik kérdések a netten az, hogy lennél-e a csajom, akkor kapcsolat nem lessz belőle. Ha mindig ugyanazokat a dolgokat kérded unalmas lessz a beszélgetés. Ugyanolyan rossz ha fb-on megírod neki, hogy megszeretted volna csókolni, ám élőben nem tettél semmit.

Én pl egy fiúval egy búcsún ismerkedtem meg. Ugyanazzal a busszal mentünk, s megtetszettünk egymásnak, s az a nap alatt elég sok mindent megtudtunk egymásról.

2016. nov. 20. 00:16
 16/19 anonim ***** válasza:
Lemaradt, hogy az online ismerkedésnél sokkal hatékonyabb és gyorsabb az élő. Szerintem érdekesebb ha látod a személy mimikáját és reakcióit. Fb-on könnyen lehet hazugságokat írni.
2016. nov. 20. 00:19
 17/19 anonim ***** válasza:

Randivonal, EZ AZ OLDAL, randi appok továbbra is csak felesleges időpazarlás. Nem azt mondom, h nem lehet egyiken sem találni normális nőt, csak nagyon nehéz.

Szerezz valami hobbit, sportolj, járj közösségbe és megtalálod a párod könnyebben! Esetleg kérd ismerősök/haverok segítségét!

2016. nov. 20. 07:50
 18/19 anonim ***** válasza:
Kérdező, a leírtak alapján tök jó fej lehetsz, de a "kétségbe esettül próbálok egy lányt találni" rész nagyon taszító. Ennyire ne erőltesd. Ismerkedj, mármint szó szerint, ne pedig csajozz, hanem simán szerezz ismerősöket, aztán majd csak lesz egy lány, akivel szimpik vagytok egymásnak.
2016. nov. 20. 10:57
 19/19 anonim ***** válasza:

"Hülye kérdés tudom, de már kétségbe esettül próbálok egy lányt találni...:/"

Talán ez a probléma, nem? Nem csak kötetlenül próbálsz ismerkedni és barátkozni, amiből akár ki is sülhetne valami jó, hanem kétségbeesetten "csajozol".

Érdekes dolog, de én csak ezen az oldalon találkoztam már 3 olyan sráccal is, akiket totál véletlenül ismertem meg egy kérdés/válasz kapcsán, és annyira megfogtak, hogy ha nem lenne párom, akit szeretek és kezdeményeznének, biztos adnék esélyt a komolyabb randizásra. És egyik sem jött az idétlen ismerkedős szövegekkel, egyszerűen csak totálisan kötetlenül elkezdtünk beszélgetni egy téma kapcsán, aztán egyre több minden jött szóba, és amolyan barátság-féle alakult ki.

Szóval nem konkrétan párkapcsolatot kellene keresned, hanem szimplán nyitni az emberek felé, barátokat, ismerősöket keresni. Aztán valakivel lehet, hogy alakul valami, vagy ha nem is, legalább bekerülsz új társaságokba, ahol még több embert ismerhetsz meg.

Nincsen valami hobbid, amit lehet csoportosan űzni, vagy legalább van olyan platform, ahol hasonló érdeklődésű emberekkel lehet beszélgetni?

2016. nov. 20. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!