Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy amikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy amikor elkezdek ismerkedni egy pasival, akkor elég hamar szexuális jellegű célzásokat tesz? És elég rendszeresen ilyenekbe futok bele. Akkor velem lenne a baj?

Figyelt kérdés
Interneten próbálok ismerkedni, mert az életvitelemből adódóan jelenleg nincs más lehetőségem. De hiába szeretnék valakit jobban megismerni, ha maximum néhány nap után "bekattan". Pedig nem raktam ki magamról az oldalra kihívó képeket (jó, egyiken bikiniben vagyok, de nincs olyan képem, amin pucsítok vagy kacsacsőrt utánzok, ez alapból nem az én stílusom...), és nem is utalgatok ilyesmire, általában már a beszélgetés kezdetén világosan elmondom, hogy mire lenne szükségem... És nem működik... Ráadásul rohadtul kiábrándító, ha valaki egyik nap még azt mondja, hogy szívesen lenne már párkapcsolatban, néhány nap után meg arra tesz utalást, hogy dughatnánk (már elnézést a kifejezésért...) Mit ronthatok el? 22L
2016. nov. 12. 11:14
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
20%
Próbálj meg olyan pasival ismerkedni, aki nem csak szexre hajt, értsd nem a környezeted legkapósabb szépfiúival.
2016. nov. 12. 11:18
 2/25 anonim ***** válasza:
Sok ilyen köcsög van. Biztos adottságod van ehez de szerintem nem veled van a probléma. Mit értesz életvitel alatt?
2016. nov. 12. 11:19
 3/25 anonim ***** válasza:
16%
A párkapcsolat szerves része a szexualitás, ha valaki szexelni akar veled, az nem jelenti azt, hogy párkapcsolatot nem akar. Csak mi férfiak kicsit máshogy közelítjük meg a dolgot, mint a nők.
2016. nov. 12. 11:19
 4/25 anonim ***** válasza:
Erotikus a kisugárzásod. Ez megbolondítja a pasikat és a farkuk után mennek.
2016. nov. 12. 11:22
 5/25 anonim ***** válasza:
19%
Amelyik faszi nem tesz szexuális jellegű megjegyzéseket, azt meg elkönyvelitek töketlen, gátlásos, impotens kisfiúnak, aki szégyelli szóba hozni a szexualitást. Jó lenne, ha befejeznétek már ezt az álszent álerkölcsös maszlagot, amit rendszeresen idehánytok.
2016. nov. 12. 11:27
 6/25 A kérdező kommentje:
Életvitel alatt azt értem, hogy mióta hazaköltöztem, messzebb kerültem a munkahelyemtől (és emiatt napi kb 3 órát utazok, így nem sok időm van egyéb szabadidős tevékenységre, ahol talán személyesen is ismerkedhetnék...). Persze értem, hogy a férfiak másképp működnek, mint a nők, de csak azt nem, hogy 2-3 napi beszélgetés után még nem az motiválja a pasikat, hogy megismerjék azt, akivel később az életüket osztanák meg?
2016. nov. 12. 11:29
 7/25 A kérdező kommentje:
Nekem alapvetően nem az ilyen megjegyzésekkel van problémám, hanem azzal, ha valaki néhány nap ismerkedés-beszélgetés után ír ilyeneket úgy, hogy még nem is találkoztunk...
2016. nov. 12. 11:31
 8/25 anonim ***** válasza:
70%

Ismerős a helyzet. Jóval idősebb vagyok, mint te, de ugyanebbe futok bele rendszeresen. Egyértelműen leírom, hogy milyen kapcsolatot keresek, aztán jönnek a levelek nős férfiaktól, tőlem jóval fiatalabb férfiaktól, meg vidéki férfiaktól, akik gyakran járnak Pesten, és ilyenkor szívesen eltöltenének nálam 1-2 órát... Persze ők is mind komoly kapcsolatot keresnek.

Szerintem két eset van. Vagy hülyének néznek, és azt hiszik, hogy egy komoly kapcsolat ígéretével behazudhatják magukat a bugyidba, vagy maguk sem tudják, mit akarnak, komoly kapcsolatot, persze, de addig is kéne már egyet dugni...

Ne törődj ezekkel a férfiakkal! Ha türelmes vagy, és szerencséd is van, találhatsz olyat, akivel passzolnak az igényeid.

2016. nov. 12. 11:32
 9/25 anonim ***** válasza:
3%
Őszintén szólva nem értem, miért kell úgy tenni, mintha a nők nem lennének ösztönlények, és egy párkapcsolatban nem lenne szerepe a dugásnak, sőt: nem úgy gondolkodnának, hogy csak azzal a faszival gondolkodom el a lehetséges párkapcsolaton, akivel dugni tudnék. Hogy ezt valaki kimondja-e vagy nem, az már más kérdés. Egyébként pár nap után már simán lehetne találkozni is, ha hetekig húzzuk az időt, akkor töketlenek vagyunk, ha gyorsabban akarunk haladni, akkor biztosan csak dugni akarunk. Nehéz a nők kedvére tenni, csak nem fogják fel, hogy mi még mindig nem vagyunk képesek az ő egyébként is kb. óránként változó gondolataikat kitalálni.
2016. nov. 12. 11:32
 10/25 anonim ***** válasza:

Anno mindig ilyenekbe bukkantam... előtte szép volt minden, pár nap után rátért a lényegre. Persze előtte ő volt maga a jófiú példaképe.

Pedig aztán nem volt egyik se egy Adonisz.

A párom pont az ellentéte volt, szerencsére. Mire összejött a találkozó, 2 hónap után előtte egyszer se hozta fel.

Nehéz normális férfira akadni, persze x idő után úgyis feljön az ilyesfajta kérdés csak az a kiábrándító, hogy előtte játsszák a jó fiút.

2016. nov. 12. 11:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!