Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy amikor elkezdek ismerkedni egy pasival, akkor elég hamar szexuális jellegű célzásokat tesz? És elég rendszeresen ilyenekbe futok bele. Akkor velem lenne a baj?
a hiba nem a Te gépezetedben van. Ezek a palik, akik ilyennel bepróbálkoznak, azt hiszik, hogy napi szinten megcsinálják ezt 20-30 lánnyal, akkor csak lesz vlki, aki ráharap és lefekszik velük. Csak szexre hajtanak.
Az, hogy ki milyen képet rak ki, teljesen mindegy. Nekem volt már kint olyan képem, ami CV-s kép volt, ugyanúgy válogatatlanul jöttek a szexuális jellegű célzások, vagy a pénzes megkeresések. És nem kell az illetőnek Adonisznak lenni, számomra közömbös vagy átlagos palik is ugyanúgy csinálják.
A legrosszabb, mikor írásban még oké minden, semmi szexuálisra nem utal, aztán csak randi alkalmával derül ki, hogy mekkora kötsög valójában. Ilyenkor jövök rá, hogy megint egy idiótára pazaroltam nem kevés időt.
Szóval semmit nem rontasz el, ők csak megszexelni akarnak, ezért írnak Rád (és rajtad kívül még 20-30-40 másik lányra). És mivel tele van velük az internet, nagyobb szórásból nyilván a nagyobb százalékát kapod.
12:44
Ugyanúgy ahogy itt minden férfi is kivétel, akire sosem igaz a nők egyetlen kritikája is, és vagy imádja a nőket vagy ők tehetnek mindenről, ő meg ártatlan. :)
Amúgy meg miért mindig a nőkről beszélünk? Egy férfi nem ugyanolyan elítélendő ha mindenkivel lefekszik? Ha olyan sok nő tesz tönkre családokat, fekszik le bulikban, stb az nem jelenti azt is, hogy legalább annyi szemét pasi van, aki partner ebben? Vagy nekik ezt szabad, nekik oké?? Sosem értettem ezt a férfi logikát. Ahogy az egyik kommentelő mondta. Undorodnak a ribiktől, de azért lefekszenek velük, sőt elvárják, hogy legyen szexpartner. :D Szánalom.
Velem is történt ilyen. Egy pár napig tök normális elbeszélgettem egy férfival (és még csak nem is párkereső oldalon, képet sem látott rólam, nem is utaltam arra, hogy akarok valamit)), aztán hirtelen bekattant, és elkezdett képeket küldözgetni az álló farkáról és azt ecsetelgetni, hogy miként bszna meg... Amelyik férfi szerint ez normális és aki azt állítja, hogy nem látja eközött és egy normális udvarlás között a különbséget, az ugye büszkén felvállalja, hogy értelmi fogyatékos? :D Ilyen beteg alakok léteznek, de a férfiak még így ragaszkodnak hozzá, hogy ez normális, és minden a nők hibája, és nem értik miért undorodnak már sokszor tőlük a nők... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!