Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy amikor elkezdek ismerkedni egy pasival, akkor elég hamar szexuális jellegű célzásokat tesz? És elég rendszeresen ilyenekbe futok bele. Akkor velem lenne a baj?
Hajjajj... csak a szokásos. Aki ilyen, az bezzeg eljut beszélgetésig, annak válaszoltok, ráadásul sorozatban, aki meg nem ilyen, annak meg valahogy esélye sincs.
Most akkor mégis, kedves hölgyek, hol van a zavar a Zerőben?
egy hónapot voltam a randivonalon, fizettem érte. Elment 20 normális levél, egy válasz jött, hogy nem.
Tinderen átlag havonta 1 match van, vagy annyi sem. Nemrég volt kettő, beirtam, azonnal "unmatched". Illetve van egy másik, elfogadta a super likeot, de 1 hete nem válaszol.
Tessék, be lehet osztani a többit. Nektek is lenne HALOM lehetőségeitek, de nem, a pasik 80%-kát kiszórjátok külső alapján, csak arról itt nem irtok. Rákoncentráltok a maradék 20%-ra, aztán meg jön a rinyálás, hogy "mind csak dugni akaaaaaar"
Én kezdésnek azt tanácsolom, hogy töröld le azt a bikinis képed. Tök mindegy hogy pucsítasz vagy csücsörítesz, vagy nem, a bikinis képen akkor is ruha nélkül vagy ahol látszik a melled a feneked meg az egész tested.
22L
Amúgy most gondolkodtam ezen, és talán jutottam valamire. A férfiak úgy általában nagyjából besorolhatók 2 csoportra:
1) Aki tesz szexuális megjegyzéseket, célozgatásokat
2) Aki nem tesz ilyeneket
Ebből a szempontból (hangsúlyozom, hogy csak ebből, ez nem jelent semmi továbbit, hogy az egyik csoport a rossz, a másik meg a jó) két jól elkülöníthető csoportot alkotnak, letisztult, érthető különbsége az igennek és a nemnek. Ezzel szemben a nők nem akarják ezt a letisztultságot, hanem egyszerre akarják és nem akarják hallani ezeket a szexuális célozgatásokat. Azaz hallani nem akarják, de "érezni" igen. Mint a népmesei király, aki azt mondja a parasztnak, hogy gyalog is gyere meg ne is, hozzál is ajándékot meg ne is - tegyél szexuális célozgatásokat meg ne is.
A férfiagy sokkal egyszerűbben látja a kérdést: tesz, vagy nem tesz, neki az 'éreztet' már nem egyértelmű, mert nem elég konkrét, nincs rendes érthető visszaigazolása, meg ilyesmi. A nő meg az éreztetést várja el, mert valahogy irtózik attól, hogy ki legyen mondva, le legyen tisztázva egyértelműen, hogy mivan. A férfi VAGY-VAGY kapcsolatot lát, a nő IS-t.
Az éreztetés pontos mikéntjének eltalálásához meg hát sok sikert, még a nő se tudja, hogy mi is az, pedig ismeri a saját gondolatait, a férfi meg aztán végképp nem fogja tudni kívülről, így vagy eltalálja, ha szerencsés (vagy tapasztalt, de mindig jöhet olyan nő, aki tök máshogy gondolja), vagy nem. És mivel a szexre nyíltan célozgató férfiaknál ez valahogy a külsőben is megjelenik, ezért választják őket a nők, mert abban reménykednek, hogy akkor majd itt lesz az az "igen is meg nem is", mert a külsőben már megvan az igen, és akkor szóban meg a nem. Csak hát ugye tévednek, aztán jön a sírás.
#9, a nők nem ösztönlények, még ha vannak is szexuális késztetéseik. Az ösztönlény kifejezés azt jelenti, hogy CSAK ösztönei vannak valakinek, és nem gondolkozik. Egyébként egyet is értenék veled, a szexualitás valóban sarkalatos pontja egy párkapcsolatnak, de szerintem előbb érdemes egy kicsit megismerni egymást, és utána rátérni arra, hogy dugunk-e.
#13, nincs elkönyvelve puhapötsnek, meg melegnek az, aki a második levélben nem tesz szexuális ajánlatot. Neked is azt tudom válaszolni, mint az előzőnek. Ha valaki tényleg rám kíváncsi, akkor nem a mellméretemet, meg a kedvenc pózomat kérdezi meg a második levélben, hanem azt, hogy mit dolgozom/tanulok, mit szeretek csinálni a szabadidőmben, mi kedvenc filmem, urambocsá, mit olvastam legutóbb.
Arról nem is beszélve, hogy a mostani fiatal férfiakban érdekes kettősség munkál, minden nőt meg akarnak dugni az első randin, majd elhúzzák a szájukat, hogy ez is már mekkora szajha, ha velem is lefeküdt...
Ebben a kettősségben abszolút egyetértek Veled, kedves utolsó! Legyen brutál jó az ágyban, ismerje z orális kényeztetés összes csínját bínját, ha egy mód van rá még a függönykarnisra is másszon fel, de ha lehet választani az a jó, ha előttem még nem feküdt le senkivel. szt, hogy miként szerez tapasztalatot (könybből, videóból nyilván...), meg jobb nem tudni.
Van egy olyan mondás is, miszerint *urva, aki mindenkivel lefekszik, büdös *urva pedig, aki mindenkivel lefekszik, csak velem nem!
Engem már rég nem érdekel ez, én is biztos megkapnám ezt a jelzőt, sőt nyilván kaptam is már számtalanszor, ha nem is tudok róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!